Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (173/389) > >>

silviu:
vai! da' cum sa faca domnisoarele asa ceva?

optimus sum:

--- Citat din: silviu din Marți, 21 Iunie 2011, 00:11 ---vai! da' cum sa faca domnisoarele asa ceva?

--- Terminare citat ---
cred ca au folosit penseta din dotare...sau nu stiu ...whatever... ???

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Marți, 21 Iunie 2011, 00:07 ---ce am reusit eu sa vad ...ca daca ati intalnit un flutur i-ati ras in nas ca-i doar un cuceritor ...i-ati smuls aripele sa vedeti cum va fi fara ele si ati constatat ca un flutur fara aripi este doar omida urata pe care o detestati...
nu ati luat omizi de barbati, ati luat fluturi, micaela...dar le-ati smuls aripele si apoi i-ati parasit certandu-i ca sunt doar niste omizi urate... voi ucideti visurile , nu barbatii...

--- Terminare citat ---

hai mai, opti, fluturas.. :-*...ne jucam aici...
nu lua toata nebunia in serios...glumim si noi. cat despre conflictul cu carmen, eu imi mentin parerea ca e nascut din erori de perceptie... in fapt, nimeni nu e rau intentionat. o discutie privata, deschisa ar lamuri problemu'.  ;)

pot sa-ti spun acelasi lucru...voi barbatii ucideti cateodata visuri... si voi smulgeti aripi... si voi

optimus sum:
n-are treaba CT cu ce vorbim aici... asa-i ca si tu ai smuls aripi de fluturi ? si acum iti pare rau ?
uite, vad o lacrima in coltul ochiului tau...  :'(

silviu:
n-ai sa vezi! domnisoara micaela e perfecta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă