Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
nu scotea nimeni vinovat doar barbatul. eu "ifieram" si permisivitatea femeilor, a societati in general, in raport cu apucaturile unor barbati, pe simplul argument ca "sunt barbati".
crede-ma ca exista un gen de barbat (tipologia"casanova") care nu e asa "din cauza" femeilor. nu mai sari tu in apararea tturor barbatilor. uite, eu recunosc ca nu toate femeile sunt bune si cinstite. nu: exista si ticaloase si smechere si usuratice si.... da' sa spui ca unii barbati sunt asa cum sunt din cauza femeilor...ce victime, saracii. ca imi vine sa si plang de emotie... ;D
micaela:
precizare. nu toti barbatii sunt imorali. chiar eu am dat un exemplu studiat cu atentie timp de 17 ani, care demonstreaza opusul gogoritei.
optimus sum:
poti sa plangi tu cat vrei de emotie, adevarul este ca barbatii sunt niste ingerati toti , de la mama natura, sunt buni si blanzi si calini, daruiesc iubire din tot sufletul , nu mint si nu "inseala"... femeile sunt cele care-i transforma in dracusori , mincinosi si rai... scrie asta si in biblie si nu au scris-o degeaba acolo . ca sa se stie , pacatul a fost inventat de eva ...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sic sic
micaela:
da, bine. vorba lui Jul, stai jos si mai invata. :D
:P
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Luni, 30 Mai 2011, 11:27 ---da, bine. vorba lui Jul, stai jos si mai invata. :D
:P
--- Terminare citat ---
ai terminat munitia ? unde e bazooka de la janeta ? sau am reusit sa te enervez prin obtuzitate si misoginism ? ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă