Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (14/389) > >>

micaela:
io zic sa nu mai luam personal opiniile celorlalti. nu vad de ce te-a enervat asa opinia mea despre unii barbati? ce, negi ca exista? iar eu nu ma regasesc in anumite tipologii de femei...nush' de ce incerci sa ma bagi in oale in care n-am fiert niciodata. daca vrei sa facem razbel intre sexe, cu orice chip si orice arme  ;D, zi, sa vad daca ma bag.  :P ca, la cat sunt de misandra acuma', vin si cu bazooka.  :D

janeta:
ia d`aici , mica , ia d`aici... avem si tunuri , sa stii , doar sa mai scotocesc putin in arsenal :D

micaela:
Jani, io de tine nu-s prea sigura... ::) daca esti iscoada de la inamicu'_ca te vazui intelegatoare si permisiva cu slabiciunile sexului tare.  :D
ia declara tu public, intai, daca esti cu..sau cu... :P

micaela:
ah, ca nu poci a nu spune...ma bucur maxim ca inamicu' real sufera cat merita.  ;D

optimus sum:
nu m-a enervat nimic din postarile tale... pur si simplu, vreti sa scoateti vinovati doar barbatii pentru caracterul lor imoral , uitand ca de fapt principalul vinovat atunci cand femeia inseala este FEMEIA... este ca si cum ai spune ca un copil este rau si face numai prostii pentru ca asa este firea lui, iar parintii lui saracii nu au nicio vina si sunt sfintisori...haidade , ca nu-i chiar asa... barbatii sunt sau devin ceea ce femeile din viata lor i-au facut. si cu femeile este aceeasi situatie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă