Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
optimus sum:
--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 19:12 ---janet, crezi ca ai sa-mi povestesti si mie vreodata de iubirea vietii tale :)...te rooooooog :)
cred ca multe as avea de invatat de la tine :) :-*
--- Terminare citat ---
fata draga ...nu o sa inveti nimic , nici intr-o suta de ani ... pentru ca tu iubesti nemteste, iar janet e altfel ...
--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 18:57 ---
ce spui tu aici janet, intareste ideea ca dragostea e oarba...eu cred ca in momentul in care ajungi sa te transformi in ceva ce nu esti, ceva ce nu rezoneaza cu tine, apare suferinta...In momentul in care faci totul pentru ca il iubesti pe celalalt si te lasi pe tine la o parte ...nu cred ca este ceva autentic
inteleg daruirea despre care vorbesti si experimentarea noului, inteleg ca dragostea nu este un targ ...te iubesc pentru ca ma iubesti...dar toate astea trebuie sa se muleze perfect si pe dorintele partenerului...
--- Terminare citat ---
asta, ce spui tu aici e un bussiness draga mea , nu dragoste... uite asa vine si raspunsul care il astepta baiatul din poveste ...tu nu-l vezi pt ca nu stii ce inseamna sa iubesti , nu pt ca nu ai vrea...
in povestea mea , reprosurile ca nu se da destul au inceput de la Ea, nu de la El...el a oferit fara sa-si puna problema vreodata cat si cum da... iar cand i-a atras ea atentia , nu a facut decat sa-i raspunda pe limba ei , aratandu-i ca greseste...dar nici asa ea nu a inteles nimic... eeeehhhh , dragostea e lucru mare draga mea...
fortuna777:
oare ???...oare, mai opti...asa sa fie ???...daca zici ca iubesc nemteste, asa o fi...probabil ca stii tu ceva...
dar eu am vorbit cu janeta nu cu tine >:( >:
optimus sum:
scuze ...nu mai intervin ...
janeta:
--- Citat ---janet, crezi ca ai sa-mi povestesti si mie vreodata de iubirea vietii tale Smiley...te rooooooog Smiley
cred ca multe as avea de invatat de la tine Smiley Kiss
--- Terminare citat ---
draga mea , iubirea vietii mele au fost de fapt...trei . fiecare cu frumusetea si nebunia ei , fiecare cu drama ei , dar pe care sunt tare , tare fericita ca le-am trait . si daca ar fi sa o iau de la capat asi proceda , cred eu la fel , pentru ca fiecare iubire mi-a imbogatit si bucurat sufletul cu cate ceva minunat , iar primele doua pot spune ca m-au pregatit pentru ultima .
despre indragosteli nu vorbesc , pentru ca alea au fost multe , haioase si...doar atat :D
fortuna777:
dar, spune-mi te rog janet, cum reuseati sa dezamorsati un conflict...ca nu pot sa cred ca totul era lapte si miere...cat ati fost impreuna s-a intamplat sa va culcati vreodata suparati unul pe celalalt?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă