Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (87/389) > >>

micaela:
parerea mea e ca, cel putin in Ro, viata ne uzeaza cam devreme si ne batatoreste resursele afective, rabdarea, disponibilitatea...devenim prea repede niste zombie blazati si plictisiti. eu refuz sa patesc asta.  :P cred ca se poate scapa sa gasind partenerul cu adevarat potrivit, nu "un" partener... cu suflet de copil si umor, nu un mos acrit si rau de gura  :P :D

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:41 ---malitios si antipatic  :P :P :P
viata e viata cu toata lumea.  :P
ma demoralizati. toti. eu mai vreau sa iubesc, na!  :P

--- Terminare citat ---

toti vrem sa iubim si sa fim iubiti...dar, putem ? oare suntem in stare sa mai iubim ...
mai bine sa fim ZEN... :P :P :P :P :P :P

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:46 ---parerea mea e ca, cel putin in Ro, viata ne uzeaza cam devreme si ne batatoreste resursele afective, rabdarea, disponibilitatea...devenim prea repede niste zombie blazati si plictisiti. eu refuz sa patesc asta.  :P cred ca se poate scapa sa gasind partenerul cu adevarat potrivit, nu "un" partener... cu suflet de copil si umor, nu un mos acrit si rau de gura  :P :D

--- Terminare citat ---
si io si io si io ...micaaaaa si io...
emigram in Germania.... yap ;D

micaela:
da. cred ca putem daca gasim omul cu adevarat potrivit. chestiune de (mare) noroc, deci.

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:51 ---
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:46 ---parerea mea e ca, cel putin in Ro, viata ne uzeaza cam devreme si ne batatoreste resursele afective, rabdarea, disponibilitatea...devenim prea repede niste zombie blazati si plictisiti. eu refuz sa patesc asta.  :P cred ca se poate scapa sa gasind partenerul cu adevarat potrivit, nu "un" partener... cu suflet de copil si umor, nu un mos acrit si rau de gura  :P :D

--- Terminare citat ---
si io si io si io ...micaaaaa si io...
emigram in Germania.... yap ;D

--- Terminare citat ---
io nu. aia sunt seci si rigizi  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă