Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (6/389) > >>

fortuna777:

--- Citat din: micaela din Duminică, 29 Mai 2011, 21:58 ---ce ma enerveaza... :D
 sacrificiul renuntarii la flirt, la joaca cu focul si iesirile in peisaj, ca pe vremea burlaciei. si-apoi, raman perplecsi ca domnita nu e familiarizata cu "normalitatea" barbatului victima a instinctelor lui puternice, si ca pleaca cu tot cu norocu-i. si-apoi jeluiala si placa cu "eu pe tine te iubesc", da' prea tarziu ca ea l-a avertizat si el n-a priceput (ca-i barbat, ce vrei?) si, uite-asa, in loc sa-si pretuiasca darul, ramane un vesnic pastor de hormoni jucausi.  :D ;D

--- Terminare citat ---

barbatii de felul asta nu vor renunta niciodata la flirt...sunt atat de nesiguri pe ei si atat de vulnerabili, incat au nevoie in permanenta de o garantie a virilitatii lor...au nevoie de o confirmare a faptului ca inca pot cuceri. ...Pentru asta nu e suficienta o singura femeie...
cred ca asta tine stabilitatea emotionala a fiecaruia si cat de narcisist este...

iulia17:

mai e un aspect despre care a amintit jeanette: disponibilitatea barbatului e mai mare pt ca si oportunitatile lui sunt mai multe.

inegalitatea de sanse, de...

micaela:
te ador moderat, ca ti-o iei in cap  :D

janeta:

--- Citat ---barbatii de felul asta nu vor renunta niciodata la flirt...sunt atat de nesiguri pe ei si atat de vulnerabili, incat au nevoie in permanenta de o garantie a virilitatii lor...au nevoie de o confirmare a faptului ca inca pot cuceri. ...Pentru asta nu e suficienta o singura femeie...
cred ca asta tine stabilitatea emotionala a fiecaruia si cat de narcisist este...
--- Terminare citat ---

si iaca asa ne-am intors de unde am plecat  :D :D :D

iulia17:

--- Citat din: micaela din Duminică, 29 Mai 2011, 22:26 ---te ador moderat, ca ti-o iei in cap  :D

--- Terminare citat ---

bine atunci eu te ador pe tine cum ma adora jeanette pe mine. na.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă