Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
fortuna777:
--- Citat din: micaela din Duminică, 29 Mai 2011, 21:58 ---ce ma enerveaza... :D
sacrificiul renuntarii la flirt, la joaca cu focul si iesirile in peisaj, ca pe vremea burlaciei. si-apoi, raman perplecsi ca domnita nu e familiarizata cu "normalitatea" barbatului victima a instinctelor lui puternice, si ca pleaca cu tot cu norocu-i. si-apoi jeluiala si placa cu "eu pe tine te iubesc", da' prea tarziu ca ea l-a avertizat si el n-a priceput (ca-i barbat, ce vrei?) si, uite-asa, in loc sa-si pretuiasca darul, ramane un vesnic pastor de hormoni jucausi. :D ;D
--- Terminare citat ---
barbatii de felul asta nu vor renunta niciodata la flirt...sunt atat de nesiguri pe ei si atat de vulnerabili, incat au nevoie in permanenta de o garantie a virilitatii lor...au nevoie de o confirmare a faptului ca inca pot cuceri. ...Pentru asta nu e suficienta o singura femeie...
cred ca asta tine stabilitatea emotionala a fiecaruia si cat de narcisist este...
iulia17:
mai e un aspect despre care a amintit jeanette: disponibilitatea barbatului e mai mare pt ca si oportunitatile lui sunt mai multe.
inegalitatea de sanse, de...
micaela:
te ador moderat, ca ti-o iei in cap :D
janeta:
--- Citat ---barbatii de felul asta nu vor renunta niciodata la flirt...sunt atat de nesiguri pe ei si atat de vulnerabili, incat au nevoie in permanenta de o garantie a virilitatii lor...au nevoie de o confirmare a faptului ca inca pot cuceri. ...Pentru asta nu e suficienta o singura femeie...
cred ca asta tine stabilitatea emotionala a fiecaruia si cat de narcisist este...
--- Terminare citat ---
si iaca asa ne-am intors de unde am plecat :D :D :D
iulia17:
--- Citat din: micaela din Duminică, 29 Mai 2011, 22:26 ---te ador moderat, ca ti-o iei in cap :D
--- Terminare citat ---
bine atunci eu te ador pe tine cum ma adora jeanette pe mine. na.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă