Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
varianta 1 cred ca e paguboasa pentru sinele sau...daca el n-o iubeste pe ea asa cum este, efortul de a se transforma in ce vrea el e mare, fara lauri certi si prost pentru fiinta ei.
janeta:
--- Citat ---si-apoi jeluiala si placa cu "eu pe tine te iubesc", da' prea tarziu ca ea l-a avertizat si el n-a priceput (ca-i barbat, ce vrei?) si, uite-asa, in loc sa-si pretuiasca darul, ramane un vesnic pastor de hormoni jucausi. Cheesy Grin
--- Terminare citat ---
poate ca asta a fost dintotdeauna , mica , pastor de hormoni jucausi . si chiar daca face o pauza in pastorit pana la urma redevine ceea ce a fost dintotdeauna . femeia care are ghinionul unui astfel de pastor ori isi epuizeaza partenerul ( si pe ea insasi , daca ea , la randul ei nu este izvor nesecat de hormoni jucausi ) in asa fel incat el sa-si doreasca permanent sa fie "exploatat" in acest fel , ori ( daca e tributara propriilor principii ) isi vede de drumul ei fara avertizari inutile si fara sa mai creada in iubiri cu barbati incompatibili .
cred eu , ca undeva pe lumea asta fiecare avem ceea ce ne dorim , barbati si femei deopotriva . trebuie doar "sa nu incremenim in proiect"( cum bine zicea Liiceanu )
nici acum nu uit sa spun ca asta este doar parerea mea :D :D :D
janeta:
--- Citat ---eu una nu cred in iubirea care exista vesnic la acelasi nivel de intensitate. ca nu are cum. nu ma refer ca dispare sau se dilueaza, dar trece si ea prin niste etape. daca in astfel de momente se loveste nas in nas cu ispita, hormonul face ce stie el si joci dupa cum iti cinta. dar in sinea ta. de ce trec la fapte, eu asta nu inteleg la ei...
--- Terminare citat ---
jul , iubito , ador felul in care sintetizezi tu datele problemei : eficient si la obiect :D
micaela:
da. aici avem opinii congruente. :P
iulia17:
adorati-ma adorati-ma va rog
mai ma adora cineva pe aici?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă