Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (48/389) > >>

janeta:
mica , draga mea , iar ai sa spui ca ma fac avocatul diavolului ...

nu ti se pare ca intransigenta ta , inflexibilitatatea si felul hotarat in care il desfiintezi pe potentialul inselator , nu mai lasa loc la niciun fel de discutie ?

pentru mine prioritatea este  sa aflu de ce a ales sa ma minta , in loc sa-i dau cu vaza in cap ( in sens figurativ , desigur , desi...la cat sunt de vulcanica nu se stie niciodata  :D ) si asa lesinat sa-l dau pe usa afara

fortuna777:
asta am spus si eu acum :)...la vremea respectiva credeam ca sunt toleranta si am sperat ca se va schimba ceva...Intotdeauna masurile extreme le-am luat cand nu am mai vrut sa fiu toleranta  pentru ca mi se acrise de minciuni si promisiuni false

micaela:
ba da, Jane, am si recunoscut ca ma simt prea intransigenta in privinta asta... e, sa zicem, un mare defect exigenta asta, ridicata, de sinceritate, in relatiile mele importante...
sigur ca intotdeauna exista o cauza a minciunii, care poate fi inteleasa...nu zic ca nu. dar ce sa fac daca pe mine minciuna repetata ma dezamageste teribil? stiu ca e foarte greu sa gasesti un om cu adevarat onest...probabil ca cer prea mult...
ma stiu. nu pot trai in minciuna. asta e.  :(

janeta:
inainte sa decid daca merita sau nu sa fiu toleranta , forti draga , eu mi-as dori sa stiu motivul pentru care am fost mintita . si daca acel motiv are oarecare temei de-abea atunci dau frau tolerantei .
tu ai fost taman in extrema cealalta fata de mica .

iar eu stau frumusel cu un picior in barca ta si cu celalat in barca micai . nu va departati prea mult ca raman in spagat si mi se disloca bazinul  :D

fortuna777:
nu, janet...mica are perfecta dreptate si pana la ea credeam ca sunt cel mai intransigent si inflexibil om  :D...este corecta si cere acelasi lucru de la cei din jur,... cu riscul de a nu avea prea multi prieteni... nu tolereaza minciuna si fatarnicia:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă