Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (49/389) > >>

fortuna777:
stai linistita ca ne apropiem noi si nu-ti vei rupe nimic :D sunt perfect de acord cu ea, numai ca la un anumit moment in viata mea am gandit altfel :)

janeta:

--- Citat ---cu riscul de a nu avea prea multi prieteni... nu tolereaza minciuna si fatarnicia:)
--- Terminare citat ---

minciuna nu merge totdeauna mana in mana cu fatarnicia ( asta chiar pute urat de tot ) .

iar riscul de a nu avea prieteni este mare , pentru ca o atitudine radicala sperie si nu vor fi prea multi doritori ( chiar sinceri de felul lor ) sa-ti stea prin preajma . de ce ? de teama de a nu dezamagi in vreun fel , pentru ca o intransigenta manifestata atat de vehement si transant in privinta unei anumite atitudini nu exclude posibilitatea ca ea sa fie extinsa si asupra altora si oamenii fug de complicatii

micaela:
am incercat si eu toleranta la minciuna, forti, dar nu mi-a iesit. am trecut peste, fara insa sa ma prefac ca n-o vad. am trecut / inteles o data, de doua ori, de trei ori si apoi am constatat ca inauntrul meu se instalase neincrederea si lipsa de admiratie fata de cel care nu stia sa se asume... minciuna a stricat tot...

da, in lumea in care traim, e "neinspirat" sa fii astfel...sa fii onest si sa ceri similarul... insa e o chestiune pe care nu o putem schimba si nici nu sunt convinsa ca ar fi bine...

micaela:

--- Citat din: janeta din Miercuri, 08 Iunie 2011, 22:26 ---
--- Citat ---cu riscul de a nu avea prea multi prieteni... nu tolereaza minciuna si fatarnicia:)
--- Terminare citat ---

minciuna nu merge totdeauna mana in mana cu fatarnicia ( asta chiar pute urat de tot ) .

iar riscul de a nu avea prieteni este mare , pentru ca o atitudine radicala sperie si nu vor fi prea multi doritori ( chiar sinceri de felul lor ) sa-ti stea prin preajma . de ce ? de teama de a nu dezamagi in vreun fel , pentru ca o intransigenta manifestata atat de vehement si transant in privinta unei anumite atitudini nu exclude posibilitatea ca ea sa fie extinsa si asupra altora si oamenii fug de complicatii

--- Terminare citat ---

este foarte adevarat, Jane. numai ca eu nu extind genul asta de intransigenta la toata lumea. n-am nicio apasare fata de amicii care practica minciuna; e viata lor, e alegerea lor. ridic stacheta interioara numai si numai in relatiile foarte importante, mai ales in cele de cuplu, pentru ca stiu ca eu nu supravietuiesc in contact permanent cu vibratia minciunii. eh, nu vreau sa mai pedalez in ideea asta. stiu ca par mai radicala decat sunt de fapt. nu, nu-i dau cu vaza in cap mincinosului dar, dupa o vreme de minciuni...nu-l mai pretuiesc...asta e

fortuna777:
intransigenta presupune corectitudine...asta inseamna sa fii un corect in primul rand cu tine si apoi cu cei din jur...inseamna sa oferi onestitate si sa astepti acelasi lucru

oamenilor in general le place sa primeasca si mai putin sa ofere...si sunt atat de putini cei care accepta un om exigent in preajma lor, pentru ca un om exigent este privit ca un om rigid...intotdeauna esti judecat la suprafata, pentru ca e mult mai simplu...este greu sa privesti omul asa cum e el in interior...asta presupune o anumita profunzime in gandire

nu stiu, cred ca bat campii :D...plec de la una si ajung la alta ::)...sunt nedormita de ceva vreme si cred ca m-a ajuns oboseala :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă