Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
tu de cate ori ai observat o minciuna la omul iubit si totusi ai lasat sa se creada ca il crezi ? ai facut asta vreodata ?
nu. i-am spus ca "simt". nu m-am facut niciodata ca nu vad. chiar nu suport minciuna, nu pricepi? ???
micaela:
se poate termina o prietenie de 20 de ani... asa subit
da si e foarte dureros. la fel de brusc am terminat-o si eu. si stii de ce? intr-un anume context, exact atunci cad mi-era mai greu, m-a ranit si ea (probabil fara sa-si dea seama, sunt aproape convinsa)....nu am mai simtit-o prietena si nu am putut sa raman cu ea doar amica. e ca dupa o mare iubire...cand a fost sau ai crezut ca a fost mult, nu mai poti scadea stacheta la banal...
fortuna777:
dar tu, opti....ai inghitit vreodata o minciuna de la omul iubit?...daca da, de ce ai facut-o?
micaela:
fortuna,dat fiind ca sinceritatea ta poate ca a ranit-o,poate ca ar fi bine sa initiezi tu o discutie...o prietenie atat de lunga e ceva pretios...ueori si eu ma gandesc ca am fost cam intransigenta atunci...dar ce sa fac daca pur si simplu nu am mai "simtit" prietenia de odinioara...tin si acum la ea dar...si au fost 32 de ani (!)
optimus sum:
--- Citat din: fortuna777 din Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:20 ---
--- Citat din: micaela din Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:07 ---
cred ca orice, absolut orice se poate spune deschis...mai conteaza numai felul cu formulezi, tonul...
--- Terminare citat ---
se poate termina o prietenie de 20 de ani... asa subit ???
--- Terminare citat ---
multe se pot termina subit ...si iubirile...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă