Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:21 ---tu de cate ori ai observat o minciuna la omul iubit si totusi ai lasat sa se creada ca il crezi ? ai facut asta vreodata ?
nu. i-am spus ca "simt". nu m-am facut niciodata ca nu vad. chiar nu suport minciuna, nu pricepi? ???
--- Terminare citat ---
nu te cred ... nicimeni nu suporta minciuna .. dar uneori o accepti ...in fine , nu vreau sa te enervez ca esti bolnavioara...:P
micaela:
sentimentul nu se termina subit; mai agonizeaza o vreme.. :D doar relatia (de prietenie sau iubire) se incheie brusc.
optimus sum:
--- Citat din: fortuna777 din Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:25 ---dar tu, opti....ai inghitit vreodata o minciuna de la omul iubit?...daca da, de ce ai facut-o?
--- Terminare citat ---
da...am facut-o ...din dragoste ...
fortuna777:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:25 ---
m-a ranit si ea (probabil fara sa-si dea seama, sunt aproape convinsa)....nu am mai simtit-o prietena si nu am putut sa raman cu ea doar amica. e ca dupa o mare iubire...cand a fost sau ai crezut ca a fost mult, nu mai poti scadea stacheta la banal...
--- Terminare citat ---
oamenii gresesc tot timpul...cred ca trebuie sa vedem ce anume i-a impins spre un anumit comportament...sunt greseli care se pot trece cu vederea si greseli ireparabile...
eu cred ca sunt defecta...iert prea usor :D
micaela:
poti sa nu crezi...pot sa tolerez foarte multe, dar minciuna nu....
minciuna este foarte grava pentru mine; este inselaciune, este jignire (cel putin a inteligentei celuilalt), este lipsa de incredere si prietenie...este extrem de dezamagitoare. nu pot iubi mult imp pe cineva care ma minte.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă