Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (387/389) > >>

Matei:

--- Citat din: micaela din Joi, 04 Octombrie 2012, 21:56 ---
mama omida e...acum stiu. Matei Omida.  :P

--- Terminare citat ---

o-mi-da, o nu- mi-da! (cred ca tare ti-ar placea) :giggle:

micaela:

--- Citat din: Matei din Joi, 04 Octombrie 2012, 20:40 ---  pai ai meritat-o bit!  ;D

--- Terminare citat ---

acum te iei de bit-brotheru' meu? :box:
intre frati se mai fura jucariile, da' nimeni nu se supara. :buck2:

--- Citat din: Matei din Joi, 04 Octombrie 2012, 20:40 ---si sper acum ca ai gasit rotile dezumflate la masina, parca te vad cu ochii mintii suferind in fata lor, pentru ca sigur nici nu stii unde se afla roata de rezerva. :giggle: ca de schimbat, nici vorba!

--- Terminare citat ---

pusche pe limba! am o teama de defectiuni la masina...ca habar n-am ce sa-i fac.

micaela:

--- Citat din: Matei din Joi, 04 Octombrie 2012, 22:00 ---o-mi-da, o nu- mi-da! (cred ca tare ti-ar placea) :giggle:

--- Terminare citat ---
adica? esti atat de subtil ca nu ma prind. lucrul manual nu ma antreneaza intelectual, deh.
fii mai explicit.  >:D

Matei:

--- Citat din: micaela din Joi, 04 Octombrie 2012, 21:53 ---iar incepi cu Paleologu' papa-lapte? :) de gustibus non disputandum.  :buck2: Si acum nu vorbeam de el ci de tatal sau, conu' Alecu, despre care a postat Silviu; al doilea Paleologu' cunoscut, papa-lapte cum ii spui tu fiind al treilea "vip" de vita nobila.

sunt de acord: un barbat trebuie sa fie curat si ingrijit, dar in maniera "un peu sauvage", nu mult prea uns cu alifii si (ma scuzati) excesiv de epilat. :blush:

--- Terminare citat ---

una calda: si mie imi plac barbatii paleologu, clasa dom'le!
una rece: unul uns cu toate alifiile si epilat in excess? pai asa este un favorit de-al tau,doamna mica, de care a facut misto mircea badea intr-o seara, de-am ras cu lacrimi.  pentru ca l-a pus aghiuta pe liiceanu sa-si povesteascaintr-una din "scrisorile catre fiul meu" rutina lui de imbaiere si infrumusetare matinale.  ;D

micaela:
moncher (nu mon cher, da?! :buck2:) pentru mine liiceanu nu are sex: e un brain.
Eu ziceam de domnii la care as fi inclinata sa observ carei jumatati a lumii ii apartin: cu pantaloni sau cu fustita. ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă