Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
Matei:
--- Citat din: micaela din Joi, 04 Octombrie 2012, 19:35 ---lucru' manual...hm. sa nu va ganditi la prostii, da' eu stiu domni care-l fac, fara 5 ani de politehnica. ;D (auch! precis o sa va ganditi la prostii, ca va stiu eu. ;D)
si-apoi, matei, matei, matei (cu vocea valeriei seciu), stiu ca ma banuiesti de politehnica din cauza mintii ordonate, ingineresti , din cauza inteligentei feminine ascutite, >:D insa eu am ales in raportul pseudo-dihotomic stiinta-arta, (aurita) zona de mijloc, caci balantza mi-s. tema de casa: "aflati, printr-un sistem de ecuatii cu trei necunoscute, ce facultate a absolvit mica". E doar pentru tine, caci ceilalti stiu. ;D :P
--- Terminare citat ---
stii tu astfel de domni? :blush: asa este, ai avut dreptate cu ganditul, doamne ca bine ne mai stii! (adica doamna!)
ecuatii cu trei necunoscute?! stiinta - arta? educatie fizica, desigur! hm totusi mai bine o sun pe mama. pe mama omida. ;D
Matei:
--- Citat din: micaela din Joi, 04 Octombrie 2012, 19:03 ---
Chiar azi am fost undeva unde nu ma stiau decat din vedere si cand le-am spus ca fi-miu isi serbeaza azi majoratu', au ramas perplecsi (de altfel, sunt parshiva in privinta asta: imi place sa spun varsta copiilor mei tocmai asteptand efectul pe care stiu ca-l obtin de fiecare data. ^-^ imi face bine la moral. ;D). Si am auzit nu o singura data: "cuuuuum? credeam ca ai maxim 33/ maxim 35".
sunt si perioade, cand sunt foarte obosita, cand arat de 37 ;D. da' de 40 nu mi s-a intamplat niciodata, ever, never, da?!
--- Terminare citat ---
felicitari pentru "venerabila" varsta a fiului tau, deci asta era ziua cea mai importanta din toata viata ta... ;)
felicitari atunci si pentru cum arati, daca tot pui atata accent pe acest lucru, n-am incotro, noblesse oblige si eu sunt nobil, sa stii. oricum faptul ca arati mai tanara iti da posibilitatea sa ai pretendenti de la 30 pan' la infinit (sau mai aproape). :)
micaela:
multu'. Am "baiat" mare. :)
nu pun deloc accent pe cum arat (nu-s vreo zana ;D), dar trebuie sa recunosc ca e reconfortant cand imi aminteste cineva ca lumea ma vede mult mai tanara decat sunt si ma percep eu.
nush' ce posibilitati am, dar stiu sigur ca prefer oldersii, fara o explicatie pertinenta. logica da, dar pertinenta nu, ca ce e de bun simt in a prefera oldersii junilor, nu? ;D
"noblesse oblige" ma poarta cu gandul la poanta unui banc "da' mai da-o-ncolo de constiinta". ;D
micaela:
--- Citat din: bit din Joi, 04 Octombrie 2012, 20:45 ---Bre, io nu-ntind maini binevoitoare, ca n-am de unde! Am doar doo si-mi trebe pentru mine! Da` de fratili tot nu va luati! Ca v-o luati! :knuppel2:
(Mica, da` Paleologu tot papa-lapte ramane! Cat despre metrosexuali...nu merci! Daca nu miros a transpiratie, ci doar a sapun, e fain. Si schimb sosetele si alte cele every day. De oglinda...poate doar cand dau paru` de pe ochi jos. Si eventual incerc sa nu stau in trening si camasa cu cravata)
--- Terminare citat ---
iar incepi cu Paleologu' papa-lapte? :) de gustibus non disputandum. :buck2: Si acum nu vorbeam de el ci de tatal sau, conu' Alecu, despre care a postat Silviu; al doilea Paleologu' cunoscut, papa-lapte cum ii spui tu fiind al treilea "vip" de vita nobila.
sunt de acord: un barbat trebuie sa fie curat si ingrijit, dar in maniera "un peu sauvage", nu mult prea uns cu alifii si (ma scuzati) excesiv de epilat. :blush:
micaela:
--- Citat din: Matei din Joi, 04 Octombrie 2012, 20:52 ---stii tu astfel de domni? :blush: asa este, ai avut dreptate cu ganditul, doamne ca bine ne mai stii! (adica doamna!)
ecuatii cu trei necunoscute?! stiinta - arta? educatie fizica, desigur! hm totusi mai bine o sun pe mama. pe mama omida. ;D
--- Terminare citat ---
am gresit verbul. am auzit eu despre...era corect. si nu cred ca-s foarte rari, de altfel. :D
mama omida e...acum stiu. Matei Omida. :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă