Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (379/389) > >>

Matei:

--- Citat din: micaela din Duminică, 30 Septembrie 2012, 22:02 --- :) esti dragut.

--- Terminare citat ---

mica!!!!!!!! nu te recunosc! pe topicul acesta tu vii si-mi raspunzi cu o chestie amabila? dom'le nici rezbelu nu mai e ca odinioara...
ca sa-ti raspund atunci o fac cu  :flori: (daca le mirosi, responsabilitatea va fi a ta si numai a ta). ;D oricum daca nu le mirosi, bomba se va declansa in 3 minute; si daca le arunci, oricum suflul exploziei va fi prea puternic si scapare nu vei avea. en garde!

micaela:

--- Citat din: Matei din Duminică, 30 Septembrie 2012, 23:01 ---mica!!!!!!!! nu te recunosc! pe topicul acesta tu vii si-mi raspunzi cu o chestie amabila? dom'le nici rezbelu nu mai e ca odinioara...
ca sa-ti raspund atunci o fac cu  :flori: (daca le mirosi, responsabilitatea va fi a ta si numai a ta). ;D oricum daca nu le mirosi, bomba se va declansa in 3 minute; si daca le arunci, oricum suflul exploziei va fi prea puternic si scapare nu vei avea. en garde!

--- Terminare citat ---

Matei, matei, matei... (de cate ori cunosc pe cineva cu numele Matei, imi rasuna-n minte rostirea tanguitor- mustrator-indurerat-iubitoare a Valeriei Seciu in "Citadela sfaramata", a lui Lovinescu, intr-o piesa radiofonica de acum vreo 25 de ani. Matei era Marcel Iures:) )

revin. pastreaza-ti vigilenta.  am momente de slabiciune, dar imi trec repede. ;D
flori explozibile. iata un gest romantic, la care visam.  ;D

Matei:

--- Citat din: micaela din Duminică, 30 Septembrie 2012, 23:14 ---Matei, matei, matei... (de cate ori cunosc pe cineva cu numele Matei, imi rasuna-n minte rostirea tanguitor- mustrator-indurerat-iubitoare a Valeriei Seciu in "Citadela sfaramata", a lui Lovinescu, intr-o piesa radiofonica de acum vreo 25 de ani. Matei era Marcel Iures:) )

revin. pastreaza-ti vigilenta.  am momente de slabiciune, dar imi trec repede. ;D
fori explozibile. iata un gest romantic, la care visam.  ;D

--- Terminare citat ---

aoleo, si-ti mai aduci aminte, taica, de vremurile alea?!

florile nu erau numai explozibile, erau si otravitoare: cine le miroase moare! ei, romantismul este doar unul dintre punctele mele forte. o sa te invit la un moment dat sa-mi faci analiza SWOT (de data asta sa vina bit cu traducerea siglelor) sau sa-mi faci portretul. :)
asa ca ia-ti magne b6 ala si treci la mortal combat! (uita de sunatoare, tei, ierburi care-nmoaie vlaga voinicilor in lupta).

micaela:

--- Citat din: Matei din Duminică, 30 Septembrie 2012, 23:28 ---aoleo, si-ti mai aduci aminte, taica, de vremurile alea?!

florile nu erau numai explozibile, erau si otravitoare: cine le miroase moare! ei, romantismul este doar unul dintre punctele mele forte. o sa te invit la un moment dat sa-mi faci analiza SWOT (de data asta sa vina bit cu traducerea siglelor) sau sa-mi faci portretul. :)
asa ca ia-ti magne b6 ala si treci la mortal combat! (uita de sunatoare, tei, ierburi care-nmoaie vlaga voinicilor in lupta).

--- Terminare citat ---

da, badie, imi amintesc, ca aveam ore dupa-amiaza si una din marile mele placeri matinale era sa ascult teatrul radiofonic, chiar si invatand.  :)
deci cu punctul tare ne-am lamurit.  ;D mai am de diagnosticat punctele slabe, oportunitatile si ceva vrasmasii amenintatoare. :) La portret nu ma bag, ca-n Autocad o sa ti se vada cotele.  ;D

gata sunt de lupta!!
da' acum ma duc sa fac nani, ca ma iau vrasmasii cei mici de buna, maine de dimineata. si am treaba cu ei pana-n orele tarzii ale serii. cafea am voie? altfel ma tarasc pe campu'de lupta.  :)

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Duminică, 30 Septembrie 2012, 22:44 ---
de ce licitatie vorbesti tu aicisea? eu sunt obiectu' licitatiei?  :o :o :o

--- Terminare citat ---
ntz! iubibilitori e subiectu licitatiei. si da, trei e dupa preselectie si selectie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă