Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 30 Septembrie 2012, 22:14 ---si se pierde esentialul. atata disectie, zau asa...
--- Terminare citat ---
daca mi-l aduci tu pe iubibilu' potrivit, promit sa ma las de disectii si de palavre pe forum. :) :P
Lili Zamfirescu:
si daca deschid licitatia, ce te faci? plus ca nu! nu! si iar nu! cum sa te lasi de forum? pai s-au fost desenate oitze aiurea-n tramvai?
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 30 Septembrie 2012, 22:20 ---si daca deschid licitatia, ce te faci? plus ca nu! nu! si iar nu! cum sa te lasi de forum? pai s-au fost desenate oitze aiurea-n tramvai?
--- Terminare citat ---
n-ai zis tu sa mai lasam vorbitu'si sa trecem la iubitu'? (ha?!) ;D
Lili Zamfirescu:
sora 13...tu ai crezut ca licitatia presupune alte introspectii in abisurilii relationale???!!! hai ma... zau...ma stii fo' analitica?? ce te faci daca maine iti aranjez 3 vizionari, aia e...
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 30 Septembrie 2012, 22:37 ---sora 13...tu ai crezut ca licitatia presupune alte introspectii in abisurilii relationale???!!! hai ma... zau...ma stii fo' analitica?? ce te faci daca maine iti aranjez 3 vizionari, aia e...
--- Terminare citat ---
trei??!!! Pacatele mele...nu ti-am zis ca-s cu resursele neregenerabile pe fundu'rezervorului?
Crezi ca de speed-dating imi arde mie?
Nu vrei tu, ca tot semanam pe ici pe colo in cateva puncte esentiale, sa faci o triere prealabila, si sa-mi prezantezi numai exemplaru' care nu m-ar obliga la un efort de interactiune sociala fortata? :)
de ce licitatie vorbesti tu aicisea? eu sunt obiectu' licitatiei? :o :o :o
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă