Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Joi, 24 Mai 2012, 12:33 ---Albert Einstein, formula căsniciei
perfecte
Mileva Maric, femeia pe care a luat-o de soţie în anul 1903, i-a dăruit fizicianului o fată, despre care nu se mai ştie nimic, şi doi băieţi-Hans Albert şi Eduard. Conform Dailymail.co.uk., succesele academice ale lui Einstein şi călătoriile în jurul lumii au avut şi ele preţul lor: Einstein s-a îndepărtat de soţie şi i-a propus un "contract" ciudat. Acest aşa-zis contract era, de fapt, un set de reguli pe care Einstein i le specifica soţiei sale într-o scrisoare. Titlul era scurt şi la obiect: "Condiţii"!
"Vei avea grija ca hainele şi lenjeria mea sa fie puse in ordine; "Voi primi zilnic cele trei mese in camera mea"; "Dormitorul şi biroul să fie curate, în mod special pupitrul meu"; "Vei renunţa la toate relaţiile personale cu mine, cât timp ele nu sunt necesare din punct de vedere social"; "Vei renunţa în special la timpul petrecut acasă alături de mine"; "Vei renunţa la călătoriile sau ieşirile împreună"; "Te vei supune următoarelor cerinţe în relaţia cu mine"; "Nu vei primi din partea mea vreo apropiere intima şi nu îmi vei reproşa lipsa acesteia"; "Nu vei mai vorbi cu mine atunci când îti voi cere să taci"; "Vei pleca imediat din biroul sau dormitorul meu, dacă îţi voi cere asta"; "Nu mă vei ironiza în faţa copiilor, nici prin gesturi, nici prin cuvinte"
:o :faint:
--- Terminare citat ---
am gasit citatul asta, scris de dumnealui :" "Existam unii pentru altii. Pare o banalitate sa afirm asa ceva, dar in fiecare zi realizez cat de mult depinde viata mea interioara si exterioara de munca altora - deopotriva oameni in viata sau plecati deja in lumea de dincolo." Albert Einstein
creca se gandea la contract si la nevasta-sa cand l-a scris ;D
silviu:
ZECE DIFERENȚE DOVEDITE. Creierul femeilor versus creierul bărbaților
Femeile au capacitatea de a face mai multe lucruri în același timp și învață mai ușor limbi străine decât bărbații, însă sunt depășite de aceștia atunci când vine vorba de orientare în spațiu, șofat și găsirea soluțiilor în situații de criză.
adda:
La redacţia ziarului Huffington Post a ajuns scrisoarea unei fetiţe de opt ani care explică, aşa cum ştie ea mai bine, ce înseamnă "a fi fată".
http://www.jurnalul.ro/fun/de-ce-este-minunat-sa-fii-femeie-raspuns-fetita-de-opt-ani-618951.htm
Caroline:
But still... We have power! :happy: Tare de tot!! :thumbup:
silviu:
11 tipuri de bărbaţi de care fug femeile
Unii barbati par ca au magnet la femei, in timp ce altii pur si simplu nu au noroc desi arata bine si par a avea multe atuuri de partea lor. Este important, atat pentru femei dar si pentru barbati, sa fie cunoscute aceste tipologii masculine care resping femeile.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă