Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
Caroline:
Interesele speciei primeaza fata de interesul individual si nu toti oamenii de pe Pamant sunt meniti sa procreeze. Daca ar fi fost asa, la ora asta am fi inca in copac. Daca nu ne-am risipi viata chinuindu-ne atata sa ne aliniem preconceptiilor generale, poate ca am reusi sa aflam la ce suntem buni, fiecare, individual, in viata asta... Se spune ca geniile autentice au aceasta constiinta de sine si de aici au curajul sa puna orice fel de "conditii"...
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Joi, 24 Mai 2012, 12:33 ---Albert Einstein, formula căsniciei
perfecte
"Vei avea grija ca hainele şi lenjeria mea sa fie puse in ordine; "Voi primi zilnic cele trei mese in camera mea"; "Dormitorul şi biroul să fie curate, în mod special pupitrul meu"; "Vei renunţa la toate relaţiile personale cu mine, cât timp ele nu sunt necesare din punct de vedere social"; "Vei renunţa în special la timpul petrecut acasă alături de mine"; "Vei renunţa la călătoriile sau ieşirile împreună"; "Te vei supune următoarelor cerinţe în relaţia cu mine"; "Nu vei primi din partea mea vreo apropiere intima şi nu îmi vei reproşa lipsa acesteia"; "Nu vei mai vorbi cu mine atunci când îti voi cere să taci"; "Vei pleca imediat din biroul sau dormitorul meu, dacă îţi voi cere asta"; "Nu mă vei ironiza în faţa copiilor, nici prin gesturi, nici prin cuvinte"
--- Terminare citat ---
ehe, unde-s barbatii de alta data? :-\
nickyblu:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 24 Mai 2012, 18:55 ---ehe, unde-s barbatii de alta data? :-\
--- Terminare citat ---
Pe Facebook ai intrebat? ???
nickyblu:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 23 Mai 2012, 11:50 --- ;D Intuiam eu ca despre asa ceva trebuie sa fie vorba, da' nu de la bancul asta (ca nu-l stiam)... poate in conexiune cu "ochiul maro" de la Cozia. :P
--- Terminare citat ---
Faza aia a fost cireasa de pe tort ....... sau bomboana de pe coliva ;D
Pink a spus-o cu o voce asa de nevinovata ca era sa cad sub masa :faint: :happy:
Caroline:
--- Citat din: nickyblu din Vineri, 25 Mai 2012, 11:19 ---Faza aia a fost cireasa de pe tort ....... sau bomboana de pe coliva ;D
Pink a spus-o cu o voce asa de nevinovata ca era sa cad sub masa :faint: :happy:
--- Terminare citat ---
Subscriu. ;D Si asa se cucerira adversarii de partea cealalta... :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă