Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
almi_gabi:
--- Citat din: nickyblu din Marți, 22 Mai 2012, 23:09 ---No, atunci o sa procedez ca in bancul cu Stefan cel Mare .... imi trag si eu pe mine nadragii aia maro si ma arunc in lupta :knuppel2:
--- Terminare citat ---
nu uita sa ai la tine si naframa alba :surrender:
:magic: :dance: :yeah:
nickyblu:
Corect, ca sa nu se vada lacrimile ;)
almi_gabi:
--- Citat din: nickyblu din Joi, 24 Mai 2012, 00:07 ---Corect, ca sa nu se vada lacrimile ;)
--- Terminare citat ---
pfoiai vrei sa ne dai gata cu lacrimi de crocodil ?? neh, atunci ia un pachet intreg oO
Caroline:
Holograf - Si baietii plang
silviu:
Albert Einstein, formula căsniciei
perfecte
Mileva Maric, femeia pe care a luat-o de soţie în anul 1903, i-a dăruit fizicianului o fată, despre care nu se mai ştie nimic, şi doi băieţi-Hans Albert şi Eduard. Conform Dailymail.co.uk., succesele academice ale lui Einstein şi călătoriile în jurul lumii au avut şi ele preţul lor: Einstein s-a îndepărtat de soţie şi i-a propus un "contract" ciudat. Acest aşa-zis contract era, de fapt, un set de reguli pe care Einstein i le specifica soţiei sale într-o scrisoare. Titlul era scurt şi la obiect: "Condiţii"!
"Vei avea grija ca hainele şi lenjeria mea sa fie puse in ordine; "Voi primi zilnic cele trei mese in camera mea"; "Dormitorul şi biroul să fie curate, în mod special pupitrul meu"; "Vei renunţa la toate relaţiile personale cu mine, cât timp ele nu sunt necesare din punct de vedere social"; "Vei renunţa în special la timpul petrecut acasă alături de mine"; "Vei renunţa la călătoriile sau ieşirile împreună"; "Te vei supune următoarelor cerinţe în relaţia cu mine"; "Nu vei primi din partea mea vreo apropiere intima şi nu îmi vei reproşa lipsa acesteia"; "Nu vei mai vorbi cu mine atunci când îti voi cere să taci"; "Vei pleca imediat din biroul sau dormitorul meu, dacă îţi voi cere asta"; "Nu mă vei ironiza în faţa copiilor, nici prin gesturi, nici prin cuvinte"
:o :faint:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă