Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
Caroline:
Yeah... 1-0!!!! Bitek... am citit eu ce scrie pe wikipedia despre trolli si provocarea raspunsurilor emotionale, insa stiam deja de "tehnica" asta, chiarn daca nu stiam si neologismul care o redenumeste. Cum zice vorba romaneasca... orice troll isi are troll-ul. ;D
bit:
Daca tu zici...insa iti supun atentiei alt aspect: dat fiind faptul ca nu ma cunosti, de unde stii ca nu am vorbit serios? :) Pun pariu ca n-ai luat asta in calcul nici macar o secunda...So? Sau crezi ca deja ai gasit tiparul meu comportamental dupa replicile mele???
Caroline:
"Nu spera si nu ai teama / Ce e val, ca valul trece / De te-ndeamna, de te cheama / Tu ramai la toate rece."
- cam asta ar trebui sa fie motto-ul meu pe un forum online. Cu alte cuvinte, nu cred nimic si nu pun pret pe nimic in mod deosebit decat atunci cand cunosc omul, nu profilul. In rest, glumesc... se pare insa ca, fara sa vreau chiar, tot am atins. Ar fi 2-0. Dar nu e... decat atata timp cat glumim. Sorry... :-\
bit:
Nu m-ai atins :). Serios, chiar nu. Am vrut doar sa-ti arat ca nu-s un simplu troll, but I`m the troll master! ;D. ;D. Lasand gluma la o parte, probabil ca ne vom intalni intr-o excursie (zic io ca sunt sanse mari). Atunci sa te vad... ;D (acum nu-mi ramane decat sa sper ca nu te-ai suparat tu pe mine :blush:)
Caroline:
Ti-am raspuns pe "Comunicam prin muzica". Deci, treaca de la noi, ramane 1-0 si nu 2-0. ;D No further comments. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă