Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (345/389) > >>

bit:
De acord 100%. Daca am invatat ceva din infruntarile cu voi, femeile (" infruntari" cu si fara ghilimici), apai mi-a ramas in cap ca nu tre` sa stai cu spatele la voi niciodata. Vorba-ceea, am incredere in voi, da` n-am incredere in dracusorul din voi neam! ::)

Caroline:
Nu ca as fi de acord... dar daca in noi exista dracusori, la voi se zice ca daca ai scapat de dracu' (al mare), dai de ma-sa (adica de soacra).  ;D Si-apoi... hai sa fim seriosi. Ce farmec ar avea viata daca ar fi ca o fotografie intr-o singura culoare, fara urma de contrast? Toata lumea asta e facuta din lucruri care functioneaza pe baza unui echilibru dinamic, in permanenta schimbare, intre doi poli opusi: yin si yang, lumina si intuneric, pozitiv si negativ. Se spune ca niciodata nu suntem in stare sa apreciem si sa ne dorim lumina mai mult decat dupa ce cunoastem intunericul cel mai negru.

bit:
Stai putin, stai putin! N-am zis niciodata asta! Indiferent cat rau mi-ar fi facut anumite surate ale tale, totusi nu concep lumea fara voi. Nici macar nu fac efortul sa-mi inchipui cum ar fi. Cumva, parte din din ratiunea existentei mele se regaseste intr-o femeie, indiferent ca-mi place sau nu, indiferent daca recunosc sau nu (si  normal ca nu recunosc! :P). Indiscutabil, lumea fara voi n-are viata iar viata fara voi n-are rost. (Desi, uneori as sta fara rost asa, o zi, doua... >:D)

rocky:
sari gardul la inamic cumva?  :whistle:

bit:
NICIODATA! :strong: Insa daca nu le-as recunoste meritele n-as fi eu, cam asta mi-e firea. Si chiar daca  :love: si  :smitten:, ma voi :knuppel2: cu ele pana la  :faint:  :buck2:.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă