Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (336/389) > >>

micaela:
da, incrancenarea nu face bine la ten.  ;D
si nici in ce priveste "energia"(levelul vibrational) si "informatia" pe care o emiti si care ti se-ntoarce. ludicul e muuult mai sanatos pentru suflet.  :)
n-am remarcat ca ai cearcane ci ca ai ochi aproape la fel de albastri ca ai mei. (don't hate me 'cause I'm beautiful  ;D)
un profesor de-al meu (un om extraordinar, din toate punctele de vedere) spunea "e mult mai bine sa treci prin viata deconstipat", si nu se referea la tranzitul intestinal.  ;D

bit:
Fii atenta (cu asta te-am dat gata! ::)): ca un gentleman ce sunt (cand dorm, mai ales, ca atunci sunt cele mai mici sanse sa fac prostii), nu te mai provoc azi, tinand cont de faptul ca esti obosita si ai avut o zi grea ( a fost ea grea pentru mine, care am tras pisica de coada pana a facut bucle, daramite...). Ce zici?

micaela:
faci tu asta?
aaaa... m-am prins. esti un strateg desavarsit. canti la coarda sensibila, ca sa-mi scada beligeranta.  :strong:
tre' sa fiu vi-gi-len-ta.
Micaela, nu avea incredere in dusman. nu, nu, nu.  ;D
adorm, da' nu ma las, sa stii.  :)

bit:
Uite (asta in cazul in care mai esti in picioare dupa prima tirada ;D): te las si maine sa-ti refaci fortele si ne duelam din nou miercuri! (cu ocazia asta imi plang si io-n pumni maine timp de 24 de ore, aia e :-[, ; eu am o vorba: catre munca du-te-ncet plangand, cand te-ntorci de-acolo, fugi cat te tin picioarele si nu te mai uita-n spate! :D)

micaela:
avertisment: daca nu termin postarea, inseamna ca am adormit intre timp ;D
e perfect asa.  io plec sa fac nani, tu-ti termini ghiozdanu' si....zzzzzzzzz

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă