Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
bit:
Acestea fiind zise (ca sa nu ne-o luam pe coaja asa :ban:) si dat fiind faptul ca am poluat alte doua topicuri (lucru de care eu sunt principalul vinovat, recunosc :tomato:) astept provocarea toooocmai aci, pe parcela care trebe :strambatura:.
almi_gabi:
dupa cum vad taberele sunt cam inegale ca raport de forte :coolsmiley:
repede, ceva tactic ca altfel se duce de rapa tot razboiul ;D
bit:
Bag seama ca-s fioros daca s-a speriat asa, toata lumea :o...
micaela:
--- Citat din: bitek din Luni, 12 Martie 2012, 21:04 ---Acestea fiind zise (ca sa nu ne-o luam pe coaja asa :ban:) si dat fiind faptul ca am poluat alte doua topicuri (lucru de care eu sunt principalul vinovat, recunosc :tomato:) astept provocarea toooocmai aci, pe parcela care trebe :strambatura:.
--- Terminare citat ---
toti suntem de vina ca ne jucam asa, pe unde apucam (sau ne apuca :D), nu la locu' de joaca.
la mine-i grav ca mi se-ntampla si-n realitate, spre disperarea fie-mii care este inca puternic incorsetata in "trebuie/nu trebuie, se poate/nu se poate". da' o eliberez eu. ;D mai ieri fredonam pe strada "vine, vine priiiiimavara" (nu tare, bineinteles, ci doar asa cat sa m-auda ea, care mergea alaturi, si sa rada). desi nu era nimeni prin preajma, era foarte ingrijorata ca ar putea auzi cineva si ca ce-ar putea zice acela?.:) Am intrebat-o daca nu i-ar placea sa vada oamenii veseli pe strada, zambind, fredonand, sigur, nu tare, ci in asa fel incat sa nu-i deranjeze, agreseze pe ceilalti... din pacate, astfel de oameni ar fi priviti ca fiind "nebuni". de ce? fiindca in mintea colectiva s-a insurubat ideea ca a fi vesel in spatiul public "nu se face"... e "neserios", in cel mai bun caz, sau semn de dereglare psihica. :D
kama povestea ca a facut experimentul de a zambi oamenilor necunoscuti pe strada (un lucru cat se poate de frumos, nu?) si ca a fost privita ca o ciudatenie... :)
sunt multe tipare sociale strambe....si-asa imi place sa ma joc, fara sa tin cont de acelea.... de mica mi-a placut "Capul de ratoi" al lui Mihail Sebastian. va amintiti?
da' sa lasam joaca si sa trecem la chestiuni serioase; de exemplu razboiu', ca suntem pe campu' de lupta, si iar bat campii off-topic ;D
Bitek, mai dau un obuz si cred ca ma culc, ca-s obosita. :P
bit:
Io vin dupa cativa ani destul de grei (cam un deceniu) si mai ales doi ani de incruntare crunta si incrancenare teribila si inversunata (2008 si 2009). Si stii ce-am vazut? Ca am fost un ...nu mai zic. N-am obtinut nimic, mi-am ucis neuroni pretiosi (multi, multi), riduri si cearcane dupa cum ai vazut...si toate astea pentru ce? Dupa cum ziceam si mai deunazi, nu mai iau viata in serios fiindca nici ea nu ma ia pe mine. Si de scapat din viata (cu viata), sigur nu scap. Asa ca...da-i inainte cu batalia! :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă