Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
silviu:
Adevărul gol-goluţ despre bărbaţi
Glamour's Guy Survey" este un studiu întocmit de cunoscuta revistă americană în fiecare an, începând din 1995. Din ultimul chestionar Glamour", la care au participat 1.000 de subiecţi, au reieşit câteva concluzii cel puţin surprinzătoare.
Dacă o femeie ar avea doar două calităţi anume, cei mai mulţi bărbaţi ar alege-o pe cea frumoasă şi Ťmămoasăť" (30%), apoi pe cea frumoasă şi deşteaptă" (26%) şi pe cea frumoasă şi amuzantă" (15%). Categoriile care nu conţineau calitatea frumoasă" alături de o alta n-au întrunit împreună nici 10% din voturi.
Şi mai neplăcut pentru doamne este faptul că 56% din bărbaţi spun te iubesc" din greşeală, arată studiul. De asemenea, 23% erau beţi când au rostit cuvintele magice", iar 13% erau în mijlocul actului sexual. În plus, bărbaţii obişnuiesc să mintă femeile pentru a-şi spori şansele de a ajunge în pat cu ele. Cea mai frecventă minciună spusă din interes este Ţin la tine mai mult decât la mama" (55%), urmată de Am bani mulţi" (17%) şi de N-am iubită" (17%).
Întrebaţi ce-ar face dacă ar fi Brad Pitt pentru o zi, 38% din bărbaţi au recunoscut că ar folosi prilejul pentru a face sex cu Angelina Jolie, iar alţi 37% au spus că ar profita de numele celebru pentru a face amor cu alte femei. De asemenea, dacă ar fi pentru o zi femeie, cei mai mulţi dintre respondenţi, 48%, ar face tot posibilul să afle ce simt ele în timpul orgasmului, iar 15% s-ar juca toată ziua cu sânii. În încheierea chestionarului, bărbaţii au recunoscut că, într-o zi obişnuită, cel mai des se gândesc la sex. OK, dar în ce fel? Sex cu femeia pe care tocmai am văzut-o pe trotuar/ la birou/ într-un magazin" a fost varianta cea mai votată.
Guesswho:
nimic nou sub soare.... ;D
bit:
Mda, not yet, not yet. Nu ma luati in seama, eu cu ale mele.
Guesswho:
nu te pot ignora ;D
pare sa-ti placa razbelul, abia astepti sa se simta cineva "calcat pe coada" :D
bit:
Pai (din pacate) asta a fost modul in care au evoluat oamenii dintotdeauna.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă