Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
everyoung:
Concluzia pe care o trage neuronul meu la ora asta e ca razbioul sexelor tzine de fapt...de grauntze!!!! (?!?!?!?) :o :-\ ;D ??? :-[ :'( :D
silviu:
--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 03 Septembrie 2011, 12:14 --- Tu ce crezi? Doua prietene de ale mele erau intr-o relatie de doi ani cu acelaşi barbat, fara ca ele sa stie una de cealaltă, pana cand una dintre ele a descoperit intr-o noapte mesajele celeilate in telefonul mobil al împieliţatului!
--- Terminare citat ---
si acum sunt intr-o relatie cu acelasi barbat, stiind una de cealalta? fain! :)
julia:
poate casatoria ca institutie va disparea dar nu relatiile. cel putin expectatiile nu vor mai fi doar o relatie pentru toata viata, ci mai multe relatii seriale care se consuma de la sine pe rind dupa care cuplul se reconstituie cu alti parteneri.
in prezent pretentiile noastre de la noi si de la a avea ce ne dorim sunt altele decat cele ale altor generatii, ceea ce e si firesc in conditiile in care societatea a evoluat si alte obligatii sau conditionari au disparut de mult. partenerii nu mai au nevoie unul de altul ca sa faca o casa sau sa obtina o adresa de oras sau sa evolueze in cariera sau sa capete un statut in societate.
modelul familiei traditionale dispare treptat - imi amintesc de un studiu de la americani in care studentii din primul an au fost chestionati despre familiile din care provin si peste 90% proveneau din familii refacute.
se destrama un model si e inlocuit cu altul. nu cred ca e ceva rau in asta. daca modelul ala invechit si depasit nu mai raspunde nevoilor actuale, de ce ne-am agata de el cu dintii?
dar relatiile nu cred ca vor disparea pt ca sunt strins legate de nevoile afective individuale si implinirea pe care ti-o da sa iubesti si sa fii iubit.
ce astept sa se schimbe (dar ma indoiesc ca o sa apuc) sunt mentalitatile astea nocive si anacronice in care nu e normal sa ai mai multi parteneri, e imoral si promiscuu sa termini o relatie si sa te misti catre alta, sa pui punct unei relatii in care nu exista iubire si sa te eliberezi pe tine si pe celalalt ...
balanta:
Julia, subscriu la ce ai scris...cu toate ca sunt alta generatie gandesc asa de peste 25 de ani...vrem sau nu vrem uitandu-ma in jur notiunea da familie clasica a disparut deja la unii si e in curs de a disparea si la altii ceea ce nu are legatura cu ideea de a avea un partener de viata...e drept....nu acelasi mereu si nu neaparat tatal copilului....e o realitate pe care daca nu o acceptam si avem alte asteptari vonm fi nefericiti mereu si nemultumiti.
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 03 Septembrie 2011, 21:34 ---si acum sunt intr-o relatie cu acelasi barbat, stiind una de cealalta? fain! :)
--- Terminare citat ---
Nu, Silviu, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Barbatul respestiv a fost parasit de cele doua iubite.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă