Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (308/389) > >>

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 02 Septembrie 2011, 16:10 ---   Mă tot gândesc la faptul că sunt bărbaţi si femei care au un singur partener, in timp ce unii au mai multi.
--- Terminare citat ---
in acelasi timp?

--- Citat din: balanta ---Stiu barbati si femei deopotriva care au un apetit sexual scazut spre deloc ( nu ma leg de varsta) si stiu persoane care sunt apte zilnic pentru o astfel de activitate . Varsta nu conteaza chiar deloc.
--- Terminare citat ---
chiar nu conteaza varsta? am un vecin de 99 de ani si mi-a zis ca nu mai poate :( el da vina pe varsta inaintata.

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 03 Septembrie 2011, 11:26 ---in acelasi timp?

--- Terminare citat ---
   Tu ce  crezi? Doua prietene de ale mele erau intr-o relatie de doi ani cu acelaşi barbat, fara ca ele sa stie una de cealaltă, pana cand una dintre ele a descoperit intr-o noapte mesajele celeilate in telefonul mobil al împieliţatului!
   Vorba humulesteanului Ion Creangă:
  "Lumea asta e pe dos,
   toate merg cu capu-n jos:
   puţini suie, mulţi coboară,
   alţii macină la moară."  ;)

janeta:
asa-i , luci , numa` ca unii macina la mai multe mori in acelasi timp . oare sa aiba atat de multe graunte ? ;D

luciamanta:
Janeta si eu zambesc acum şăgalnic-şugubăţ... Oh, o sursă importantă de grăunţe poate fi creierul uman... şi nu numai. :D

balanta:
Silviuuuuuuuu....! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă