Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
asta spun si eu, bitek. cei care ajung in situatii "complicate" si cu "costuri" sufletesti (ale altor femei/barbati sau copii) de fapt "isi dau voie" sa ajunga aici. nu cred in afirmatiile de genul "m-am indragostit si n-am avut ce sa fac". sigur ca pot aparea simpatii spontane, ba chiar sentimente mai intense pentru cineva angajat in alta relatie/casnicie, dar de aici pana la iubire mai sunt cativa pasi pe care-i faci numai daca iti dai voie, nepasandu-ti de consecintele asupra celorlalti. Daca ti se-ntampla o atractie mare fata de cineva insurat, fata de partenerul unui prieten.....fugi mancand pamantul (la propriu si la figurat) si cu siguranta nu vei muri. Adevarul e ca pasul decisiv tine de felul in care gandim, de cat ne pasa (si) de ceilalti.
micaela:
--- Citat din: lori din Joi, 28 Iulie 2011, 08:07 ---Ai dreptate. Dar din cele vazute si traite pana acum imi face impresia ca respectivul nu mai gandeste, parca uita ca are alte responsabilitati. Bineinteles ca si femeia implicata este responsabila, doar stie ca respectivul are o familie (sau o relatie). O explicatie rationala nu cred ca se poate da nici macar de partile implicate. Culmea este ca intr-un caz real (in care am cunoscut personal partile implicate), barbatul declara ca nu se poate desparti de nici una, ca el le iubeste pe amandoua ...
--- Terminare citat ---
da, cica asa se intampla. le iubeste pe ambele, ba chiar pe toate trei, patru :))
fortuna777:
pai da, mai mica...vad ca iar urla misandria in tine :D...fiecare din cele multe femei il completeaza intr-un anumit fel..ce-i ofera una n-are cealalta... :D...omul se vrea implinit din toate punctele de vedere, iar implinirea totala nu o gaseste doar printr-o singura femeie ;D
micaela:
pana la o limita...as putea intelege, ca mult prea rar o femeie/un barbat are absolut tot ce-si doreste celalalt.
da' in situatia prezentata nu-i vorba de iubire ci de nevoi. dumnealui, musiu-ul, isi ia ce are nevoie de la fiecare si, in fapt, nu o iubeste cu adevarat pe niciuna. se iubeste pe sine, numa'. ;)
silviu:
--- Citat din: lori ---Dar din cele vazute si traite pana acum imi face impresia ca respectivul nu mai gandeste, parca uita ca are alte responsabilitati. Bineinteles ca si femeia implicata este responsabila, doar stie ca respectivul are o familie (sau o relatie). O explicatie rationala nu cred ca se poate da nici macar de partile implicate.
--- Terminare citat ---
nu exista o explicatie rationala pentru ca iubirea, din punctul meu de vedere, nu are treaba cu rationalul. eu ii admir pe cei/cele care se pot indragosti judicios, adica isi spun: nu ma indragostesc de X pentru ca este casatorit, nu ma indragostesc de Y pentru ca a fost iubitul fostei colege de gradinita; da' uite, domnul Z ar corespunde criteriilor mele si prin urmare imi propun sa ma indragostesc de el.
--- Citat din: lori ---barbatul declara ca nu se poate desparti de nici una, ca el le iubeste pe amandoua ...
--- Terminare citat ---
greu de crezut.
--- Citat din: micaela ---Daca ti se-ntampla o atractie mare fata de cineva insurat, fata de partenerul unui prieten.....fugi mancand pamantul
--- Terminare citat ---
spre el? mi se pare corect!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă