Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
--- Citat din: silviu din Joi, 28 Iulie 2011, 11:27 ---spre el? mi se pare corect!
--- Terminare citat ---
nu, domnisoru' silviu. in sensul celalalt. :P
iubirea n-are treaba cu rationalu', ca-i naravasa, dar cand e inca pui, ratiunea si empatia fata de cei carora le-ai putea face rau ii pot fi frau, daca stii ca te duce spre prapastie ( a ta si/sau a altora).
cam imbarligat, da' stiu ca tu poti. (sa intelegi, voiam a zice 8):P)
fortuna777:
ba te contrazic nitel, silviule...Eu cred ca exista persoane "tabu" de care rationalul nu-ti permite sa te atingi...Nu zice nimeni ca nu poti sa admiri...ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place...dar de la a place pe cineva si pana la a-ti satisface niste dorinte si impulsuri care n-au nicio treaba cu ratiunea, e cale lunga...Si daca ai mai fost inzestrat sau ti-ai cultivat pe parcursul vietii ceva mai mult moralitatea si onestitatea...chiar poti pune frana ;)...Si mie mi s-a intamplat la un moment dat sa am un vis erotic cu un mascul pe care-l admiram (din mai multe puncte de vedere..),... dar din pacate, implicat serios intr-o relatie...insa, mi-am vazut de treaba mea si nu mi-a trecut o clipa prin minte sa-mi scot artileria grea ...:D
Si iar ajung la ce zicea Confucius...nu chiar sub forma asta....ce tie nu-ti place, altuia nu-i face :) ;)
micaela:
achiesez, forti. aceasta-i deviza corecta: "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". asta inseamna sa nu-ti fie indiferente trairile celorlalti. ia pupa de la mine, ca stii ca-mi place cum gandesti. :-*
silviu:
--- Citat din: fortuna777 din Joi, 28 Iulie 2011, 12:05 ---ba te contrazic nitel, silviule...Eu cred ca exista persoane "tabu" de care rationalul nu-ti permite sa te atingi...
--- Terminare citat ---
contrazice-ma! nu am pretentia ca am monopolizat adevarul in materie de relatii, iubire... si uite, iti dau dreptate: exista persoane "tabu" de care rationamentul nu-mi permite sa ma ating: mama, sor'mea, fie'mea, verisoar'mea, sotia prietenului meu... vorba lu' macias
::)
micaela:
exact la melodia asta ma gandeam... ;)
si varianta romaneasca...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă