Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (284/389) > >>

adda:
mi se pare ca e cam un cerc vicios...fiecare intra in el dintr-un motiv sau altul...
intotdeauna e mai simplu sa cautam vinovati, decat sa vedem adevaratul motiv

julia:

desigur ca atunci cind doi oameni initiaza o relatie sunt amindoi responsabili.
dar eu ma refeream la punctul de vedere al sotiei/partenerei inselate: cum sa dau vina pe o EA, ca doar si el a acceptat, nu? a fost si decizia lui, doar n-a fost legat si dus cu forta.

silviu:
el, saracutul, a fost ademenit cu vraji, cu farmece... altminteri ar fi fost un curvar onest si-un bagabont de treaba.

micaela:
daca e un "accident", o intamplare nefericita dar unica, in cine stie ce conjunctura.... cauzele pot fi multiple. ori e doar "accident "si iubirea intre ei inca exista (si, poate, iertarea are rolul ei), ori iubirea s-a terminat si gresit e doar faptul ca mai stau impreuna.
daca el e un nestapanit emotional si erotic, e clar ca el e personaju' negativ. dar si ea e vinovata de nefericirea ei, daca ramane in relatie cu un astfel de personaj.

bit:
Eu nu-s de acord deloc cu chestia care spune ca totul e permis in dragoste si in razboi. Tocmai de-aia acum saizeci si ceva de ani, au aruncat niste tembeloizi nu una, ci doua bombe, doua frate! (armele atomice, din punctul meu de vedere, sunt o abominatie). La fel si-n dragoste, cand ea lasa un copil in urma si el doi, deh! saracii, n-au nici o vina! se iubesc! Hai nu zau! Pana la urma suntem fiinte superioare parca, ne putem tine in frau instinctele. Mai ales cand nu ai nici cel mai mic motiv sa pleci de langa cineva care si-a pus sufletul si viata in mainile tale.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă