Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (273/389) > >>

janeta:
multam , everyoung , pentru faptul ca l-ai plasat si tu pe Schopenhauer taman acolo unde ii era locul : in obscurantismul plin de prejudecati al unei mentalitati din istoria omenirii in privinta careia nu prea avem de ce sa ne mandrim .

uff , ce bine ma simt si bazooka mea ce odihnita ( in fine )  ;D ;D ;D

silviu:
Din ce în ce mai multe femei măritate îşi înşeală partenerii.

optimus sum:
barbati inseala cu si fara internet si cam in aceleasi procente , dar noutatea o aduce cutia pandorei deschisa de siturile de socializare...procentul de femei care isi gasesc consolarea in bratele unui cuceritor de pe internet a explodat pur si simplu...

Ayouni:
everyoung, respect! :)

deocamdata, atata timp cat janeta isi odihneste bazooka iar barbatii sunt plecati fie in cautare de hrana sau de munitie aditionala, am sa va spun o poveste. asa ca va invit pe marginea transeelor, la aceasta terasa improvizata numita "el reposo del guerrero" (odihna razboinicului)

Indemnul meu este sa va luptati, sa va luptati neincetat! de ce? pentru ca vine o vreme cand n-o s-o mai faceti... toti veti depune armele si veti cauta sacosele...

astazi am avut fost la restaurant cu cativa membri ABC, apoi am hoinarit prin parcul Kisseleff.  mai pe seara am fost sa vizitez o matusa, vaduva;  la randul ei, mi-a spus ceea ce acum se transforma intr-o mica poveste... locuieste intr-un bloc unde locatarii toti au fost cadre militare.  matusa mea are 82 de ani si ceilalti locatari tot cam asa.  intre timp, numarul vaduvilor si vaduvelor a crescut.  la varsta asta, cam toti au probleme de sanatate, multe legate de mobilitate, printre altele.  daca pana de curand aveau probleme, unii dintre ei cu aprovizionarea, plata serviciilor, acest lucru a luat sfarsit.  de curand, un fost colonel de 79 de ani a ramas vaduv si el. dl. colonel, inca de pe cand traia sotia lui, se ocupa de bucatarie: ii placea sa faca piata, sa gateasca, etc.  dupa ce a ramas singur, a hotarat sa-si puna talentele in slujba altora: de aceea, in fiecare dimineata inainte de a pleca la piata, bate la usa celorlalti vaduvi si vaduve si-i intreaba ce au nevoie de cumparat.  acum vara se intalnesc cu totii pe bancutele din fata blocului, spre seara, si dl colonel vine de multe ori cu tot felul de bunatati pregatite de el si le imparte cu ceilalti... stau de vorba si se simt bine.  ceea ce, inainte, cand erau tineri, nu se mai intamplase. dl colonel stie sa faca chiar si cozonaci! da, si foloseste numai unt la gatit, nici vorba de margarina!

m-a induiosat foarte tare povestea asta... sper sa nu fiu acuzata de cineva ca este off topic, ei as, ca doar sa ne batem tot timpul.  totusi, povestea contine cuvantul "colonel" pe care l-am repetat de multe ori, apoi "cadre militare", iar aceste cuvinte au o mare legatura cu razboiul.

iar acum, gata cu odihna, razboinicilor! va ordon, treceti Sibielul sau Dambovita...!

Ayouni:
Nietsche - Schopenhauer: sa ma burzuluiesc sau nu?! mai bine nu!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă