Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (272/389) > >>

luciamanta:
  Ai dreptate, Silviu. E cam nefiresc, cam nepotrivit. Dar aşa sunt eu. Uite, părăsesc câmpul de luptă de aici şi o sa incerc sa ma razboiesc in alta parte... Dar, retine, nu imi plac lucrurile obtinute usor. Vreau o lupta grea!

silviu:
lupta grea? wow!

optimus sum:
Arme naturale

Natura a avut in vedere in femeie un lucru care , in termeni teatrali, ar putea fi numit efect de scena : a inzestrat-o cu o foarte mare frumusete si farmec doar pentru cativa ani , cu pretul restului vietii ei , astfel incat pe parcursul acestor cativa ani sa poata captura imaginatia unui barbat care sa devina insufletit de dorinta de a o sprijini in mod onorabil , intr-o forma sau alta , pentru tot restul vietii ei , un lucru pe care acesta nu l-ar face altfel , din consideratii pur rationale. In acest fel , natura a echipat femeia , la fel ca pe toate creaturile ei , cu instrumente si arme pentru a-i asigura existenta , la care apeleaza exact atunci cand are nevoie de ele ; in aceasta intreprindere , natura a actionat cu obisnuita ei economie. Pentru ca , asa cum furnicile femele isi pierd aripile dupa imperechere , acestea devenind de prisos , la fel femeia isi pierde , de obicei , frumusetea dupa una sau doua sarcini , probabil din acelasi motiv.
Arthur Schopenhauer

janeta:
transmite "complimentele " mele domnului Arthur Schopenhauer

presupun ca toate comentariile astea placute despre femei le-a facut cu deplina convingere in momentul in care manuirea pixului incepuse sa devina o treaba taaare dificila ( de aici si scrierea cu dificultate in ceea ce priveste obiectivitatea ) ;D ;D ;D

everyoung:
   E shocant sa descopar ca o persoana din acelasi regn cu mine poate sa mai citeze din Schopenhauer (22 February 1788 – 21 September 1860) in zilele noastre! Totusi omul asta a trait si a scris cu  in jur de doua secole in urma! Iar datele problemei, intre timp, s-au schimbat radical, ici colo, in punctele esentiale! Eu sunt singur din lipsa de timp, dar am o pretuire deosebita pentru mama, surorile si verisoarele mele si nu in ultimul rand pentru bunica mea, care mi-a insuflat un adevarat cult pentru femei! Parerea mea e ca n-am fi nimic fara ele: fara dragostea, grija si intelegerea lor! Si n-as putea intra vreodata in razboi cu o reprezentanta a sexului frumos, ca pentru mine orice batalie ar fi pierduta din start! Cat despre singuratate, unii si-o asuma, altii si-o merita! Eu sunt in prima categorie!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă