Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (261/389) > >>

Ayouni:

--- Citat din: micaela din Vineri, 01 Iulie 2011, 11:35 ---decat sa killaresc pe cineva, mai bine cedez puterea.  :D

--- Terminare citat ---

in fata tendintelor belicoase, conflictelor, hopuri ale vietii, exista doua posibilitati, in principiu: fight or flight (a lupta sau a fugi).  daca merita, luptam! daca nu, mergem mai departe! incet sau fugand! :)

Ayouni:

--- Citat din: admin din Vineri, 01 Iulie 2011, 11:19 ---S-a vazut ceva, Ayouni?
Oricum incurajat fiind si nemaiavand nevoie de nici o dieta, nici de sala, nici de restrictiile pe care medicul, dragul de el mi le tot repeta (fara nici o sansa insa) - am decis sa cobor pana in bucatarie sa-mi tai o bucata mare de slana si una de paine, dintr-o parte in alta, si cu 3 rosii sa incep orgia.
Baruri si cluburi, atentie ca vin! Putina rabdare, mai sunt doar 10 ani!

--- Terminare citat ---

si un paharel de palinca pe langa acea slana?! sau e prea devreme?!  mi-ai facut o pofta!!!
in schimb noi am primit acum o jumatate de ora niste cosuri uriase cu fructe de sezon... nu-i dreptate, domle, nu e! baietii au astfel de dieta hipercalorica si nu patesc nimic, iar fetele pun colacei chiar si cand mananca fructe!
mama natura! ;)

micaela:
nu fug. le-o inmanez cu condescendentza (sesizezi nuanta: con-descendentza ;D :D) si plec linistita. doar n-or sa traga pe la spate? atata farama de cavalerism o mai fi ramas din evul mediu.. :D

Ayouni:

--- Citat din: micaela din Vineri, 01 Iulie 2011, 12:06 ---nu fug. le-o inmanez cu condescendentza (sesizezi nuanta: con-descendentza ;D :D) si plec linistita. doar n-o sa traga pe la spate? atata farama de cavalerism o mai fi ramas din evul mediu.. :D

--- Terminare citat ---

wow, querida micaela, con-descendenta ta m-a dus cu gandul la altceva: este absolut legat de topic si este chiar fain!
munitii extra: a la guerre comme a la guerre, nu-i asa?! :)

Ayouni:
eu intrasem de fapt sa va aduc niste fructe, tuturor combatantilor, de orice sex, orientare, pozitie, etc.

dar am uitat, i-am scris micaelei ceva si-am plecat...

pierderea memoriei, uite, inca un lucru care se intampla numai femeilor!  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă