Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
admin:
S-a vazut ceva, Ayouni?
Oricum incurajat fiind si nemaiavand nevoie de nici o dieta, nici de sala, nici de restrictiile pe care medicul, dragul de el mi le tot repeta (fara nici o sansa insa) - am decis sa cobor pana in bucatarie sa-mi tai o bucata mare de slana si una de paine, dintr-o parte in alta, si cu 3 rosii sa incep orgia.
Baruri si cluburi, atentie ca vin! Putina rabdare, mai sunt doar 10 ani!
micaela:
--- Citat din: Ayouni din Vineri, 01 Iulie 2011, 10:28 ---
De acord cu tine, Magdalena draga!
Totusi mai exista un alt element de echilibru, aici pe forum, si foarte solid :Saturnianul ! Acum cateva zile am citit o postare de-a lui care m-a vrajit pur si simplu. N-am avut timpul sa ma concentrez pe ea in acel moment pentru ca la noi, la munca, sfarsitul de luna este crima.
Inteligent, elegant. Bravo, Saturnis! Asa da.
Imi pare rau ca nu o pot regasi prin stufarisul multelor subiecte pentru ca mi-as dori sa o citesc mai in tihna…
--- Terminare citat ---
nu trebuie s-o cauti pe aceea Ayouni. toate postarile lui sunt astfel. ;)
micaela:
--- Citat din: julia din Vineri, 01 Iulie 2011, 10:31 ---ce e asta, pact cu dusmanul?!?!
--- Terminare citat ---
decat sa killaresc pe cineva, mai bine cedez puterea. :D
Ayouni:
--- Citat din: julia din Vineri, 01 Iulie 2011, 10:31 ---ce e asta, pact cu dusmanul?!?!
--- Terminare citat ---
da' de unde! este numele unui film, daca dam la o parte o litera!
;)
Ayouni:
--- Citat din: micaela din Vineri, 01 Iulie 2011, 11:24 ---nu trebuie s-o cauti pe aceea Ayouni. toate postarile lui sunt astfel. ;)
--- Terminare citat ---
e adevarat si nu s-a dezis niciodata! dar aceea avea un farmec deosebit si era, vorba sloganului celor de la McCann Erickson: adevarul bine spus! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă