Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (225/389) > >>

silviu:
cred ca aia doi, din povestea lui optimus, se iubeau cum ma iubesc io acum cu madona si se intelegeau numai prin semne, asa cum se intelegeau tomazian si nevasta-sa.
"eu si nevasta-mea ne intelegem numai prin semne. uite, si-acum am un semn in moalele capului."

balanta:
silviu, ceva asemanator voiam sa spun si eu...un cuplu obisnuit in care nu mai conteaza prea mult celalalt ca de, sunt obisnuiti unul cu altul, si apoi si asa, doar nu au sa se desparta pt o inghetata?...ceva de genul ca pot sa fac orice, ca doar e sotul/sotia meu/mea si stie ca nu ma mai pot schimba!

marcutza:
daca cei doi se iubesc, se respecta, se completaza si intre ei exista o legatura puternica, acest incident nici nu poate fi considerat incident ci o interventie de dragul ei cu acordul lui si invers.
prea multe fitze si protocol intre doi oameni care se considera un tot, lucrurile puteau fi privite, aprobate si acceptate.

DAR, daca o gandim la rece si protocolar, lucrurile vor sta diferit.

lori:
Eu cred ca se exagereaza putin. In primul rand cei doi daca sunt cu adevart indragostiti se inteleg din priviri si nu se apostrofeza in public. In fond, "rufele murdare se spala in familie" nu? Iar situatia prezentata este putin exagerata. Intr-adevar, in aceasta perioada pe care o traim acuma se poate intampla si asa ceva. Dar in realitate, intre doi oameni "normali" ca intelect, sentimente si educatie, o astfel de scena nu poate avea loc! Eu asa cred. Sau se poate rezolva elegant : el face un mic semn, ea-i raspunde la fel, face  o pauza din discutia cu matusa si vorbeste cu sotul. Si totul este OK.

balanta:
nu poti da un astfel de exemplu scos din contextul social...daca ea e genul cate tipa de la balcon dupa copii, deja ii cerem prea mult...si apoi cand vorbim de iubire si dragoste intr-un cuplu, ca tot e la moda cumva acum, in anii din urma nu stiu in procente cati, cate isi puneau problema de dragoste...deci, chestia asta cu iubirea se refera unei anumite categorii de oameni...si deja de aici in sus vorbim de exemple...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă