Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
julia:
trebuie sa recunosc ca m-ati dat pe spate: cum ati ajuns frate la 70j de pagini?!?!?
voi de razboiul rece n-ati auzit?
micaela:
pe caldura asta, Jul? razboi rece? ce bun ar fi. :D
din cauza caniculei, se incing spiritele. :D
luciamanta:
--- Citat din: lori din Vineri, 24 Iunie 2011, 17:49 ---Eu cred ca se exagereaza putin. In primul rand cei doi daca sunt cu adevart indragostiti se inteleg din priviri si nu se apostrofeza in public. In fond, "rufele murdare se spala in familie" nu? Iar situatia prezentata este putin exagerata. Intr-adevar, in aceasta perioada pe care o traim acuma se poate intampla si asa ceva. Dar in realitate, intre doi oameni "normali" ca intelect, sentimente si educatie, o astfel de scena nu poate avea loc! Eu asa cred. Sau se poate rezolva elegant : el face un mic semn, ea-i raspunde la fel, face o pauza din discutia cu matusa si vorbeste cu sotul. Si totul este OK.
--- Terminare citat ---
Sunt de acord cu tine, Lori.
julia:
--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 16:56 --- sotul e de vina! >:( sotul este intotdeauna de vina :(
--- Terminare citat ---
Unui barbat pe care nu-l iubeste femeia nu-i iarta nici macar calitatile; celui pe care il iubeste ii iarta pina si crimele. Balzac
micaela:
--- Citat din: julia din Duminică, 26 Iunie 2011, 19:23 ---Unui barbat pe care nu-l iubeste femeia nu-i iarta nici macar calitatile; celui pe care il iubeste ii iarta pina si crimele. Balzac
--- Terminare citat ---
un alt fel de-a spune ca dragostea te face tolerant... da' chiar pana la crime... cred ca se referea la exterminarea tantzarilor ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă