Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
lori:
Eu stiam ca nimeni nu este perfect! De perfectiune te poti satura... dar cand iti place cineva, iti place tocmai pentru imperfectiunile lui. Iar in timp aceste imperfectiuni devin calitati. De aceea imi place Frumoasa si Bestia. Ganditi-va ce plictisitoare ar fi viata daca n-am intalni decat frumos si oameni perfecti peste tot !!!
Iar perechea perfecta? Asa ceva nu exista. Asa am visat si eu la tinerete, iar acuma am devenit mai inteleapta, nu mai caut...
dl_prd:
--- Citat din: lori din Vineri, 24 Iunie 2011, 12:21 ---Eu stiam ca nimeni nu este perfect! De perfectiune te poti satura... dar cand iti place cineva, iti place tocmai pentru imperfectiunile lui. Iar in timp aceste imperfectiuni devin calitati. De aceea imi place Frumoasa si Bestia. Ganditi-va ce plictisitoare ar fi viata daca n-am intalni decat frumos si oameni perfecti peste tot !!!
Iar perechea perfecta? Asa ceva nu exista. Asa am visat si eu la tinerete, iar acuma am devenit mai inteleapta, nu mai caut...
--- Terminare citat ---
OK......poate m-am exprimat eu gresit spunand ca sunt perfecta in ceva, suna mai bine excelez intr-un anumit domeniu?oricum totul plecase in spirit de gluma, normal ca nimeni nu e perfect, si e acea vorba ,e frumos ceea ce-ti place ,asa si cu perfectiunea fiecare vede lucrurile i mod diferit
silviu:
da, totul plecase in spirit de gluma :) la calitatile tale adaugam si simtul umorului ;D
optimus sum:
--- Citat din: lori din Vineri, 24 Iunie 2011, 12:21 ---Eu stiam ca nimeni nu este perfect! De perfectiune te poti satura... dar cand iti place cineva, iti place tocmai pentru imperfectiunile lui. Iar in timp aceste imperfectiuni devin calitati. De aceea imi place Frumoasa si Bestia. Ganditi-va ce plictisitoare ar fi viata daca n-am intalni decat frumos si oameni perfecti peste tot !!!
--- Terminare citat ---
bine ai venit aici lori... iti raman dator si-ti multumesc ...:P
optimus sum:
--- Terminare citat ---
cand nu cauti, atunci gasesti...:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă