Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (220/389) > >>

dl_prd:

--- Citat din: dl_prd din Vineri, 24 Iunie 2011, 11:52 ---nu numai ca nu spun nu dar sunt si openminded , si deschisa spre nou, comunicativa etc etc, si ui asa mi-or murit si laudatorii, sunt PERFECTA ce atata vorba , macar in ceva stiu sigur ca sunt perfecta
ihihihi

--- Terminare citat ---

imi place de voi, ca sunteti super cel putin deocamdata de la distanta,  :P :P :P, dar ce ma enerveaza e ca nu va cunosc varsta.........si eu am un defect sunt curioasa

silviu:

--- Citat din: dl_prd din Vineri, 24 Iunie 2011, 11:52 ---nu numai ca nu spun nu dar sunt si openminded , si deschisa spre nou, comunicativa etc etc, si ui asa mi-or murit si laudatorii, sunt PERFECTA ce atata vorba , macar in ceva stiu sigur ca sunt perfecta
ihihihi

--- Terminare citat ---
poate ca nu esti perfecta, dar te apropii :)

--- Citat din: dl_prd din Vineri, 24 Iunie 2011, 11:55 ---imi place de voi, ca sunteti super cel putin deocamdata de la distanta,  :P :P :P, dar ce ma enerveaza e ca nu va cunosc varsta
--- Terminare citat ---
eu sunt batran :( da' cum spune poezia: un sfant de-al carui chip te temi :D

silviu:

--- Citat din: optimus sum din Vineri, 24 Iunie 2011, 11:49 --- "am avut si acasa ceva fain."
rara avis, omule...

--- Terminare citat ---
depinde ce intelegi prin pasare rara :-\

dl_prd:

--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 12:04 ---poate ca nu esti perfecta, dar te apropii :)eu sunt batran :( da' cum spune poezia: un sfant de-al carui chip te temi :D

--- Terminare citat ---

eu m-am referit ca sunt perfecta intr-un singur aspect nu am zis ca sunt perfecta intrutotu ca as fi absurda sa fac asemenea afirmatii eu despre mine
 ;)

dl_prd:

--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 12:04 ---poate ca nu esti perfecta, dar te apropii :)eu sunt batran :( da' cum spune poezia: un sfant de-al carui chip te temi :D

--- Terminare citat ---

depinde cat de batran, si nu inseamna ca ce consideri tu batranete tre sa vada si altcineva la fel :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă