Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
steliana:
--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 10:53 ---bine zis/scris! ;Do las pe luminita dobrescu :)
--- Terminare citat ---
nu toti dracii stiu ca s-au nascut din ingeri ...
optimus sum:
a vrut sa-i faca o surpriza si a luat inghetata de nuci verzi cu glazura din sirop de menta . a platit el dar ramane intrebarea ...are prioritate in discutii partenerul de viata sau cei cu care te aflii deja intr-o discutie.. in cazul dat a gresit El intrerupand-o sau Ea ca l-a certat in public si ca s-a suparat ?
silviu:
--- Citat din: dl_prd din Vineri, 24 Iunie 2011, 11:30 ---pai ce l-am trimis eu sa cumpere inghetata? normal ca el a platit nu?
--- Terminare citat ---
iar tu nu te opui, pentru ca esti o iubita ascultatoare. el zice: acum merg sa-ti cumpar o inghetata. tu: mergi, dragule! el zice: acum voi spala rufele! tu-i raspunzi: bine faci, iubitule! apoi iti da si cardul lui: ia-l, draga mea, si mai dixtreaza-te si tu cu prietenele, in timp ce eu calc rufele astea abia spalate de mine :) tu nu iesi din vorba lui: asa fac, dragule, cum zici tu! ;D
dl_prd:
--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 11:37 ---iar tu nu te opui, pentru ca esti o iubita ascultatoare. el zice: acum merg sa-ti cumpar o inghetata. tu: mergi, dragule! el zice: acum voi spala rufele! tu-i raspunzi: bine faci, iubitule! apoi iti da si cardul lui: ia-l, draga mea, si mai dixtreaza-te si tu cu prietenele, in timp ce eu calc rufele astea abia spalate de mine :) tu nu iesi din vorba lui: asa fac, dragule, cum zici tu! ;D
--- Terminare citat ---
nu suna rau ....desi ......in fine sunt multe de discutat.......dar si cand ma intreaba draga mea eu vreau ....ceva....intelegi ce vreau sa spun, nu o sa-i soun NU ,la mine DA asa ca,,,,,,,,nu va mai plangeti voi barbatii, ca nu sunteti victime
dl_prd:
--- Citat din: optimus sum din Vineri, 24 Iunie 2011, 11:35 ---a vrut sa-i faca o surpriza si a luat inghetata de nuci verzi cu glazura din sirop de menta . a platit el dar ramane intrebarea ...are prioritate in discutii partenerul de viata sau cei cu care te aflii deja intr-o discutie.. in cazul dat a gresit El intrerupand-o sau Ea ca l-a certat in public si ca s-a suparat ?
--- Terminare citat ---
eu zic ca depinde de situatii , faptul ca a interupt o din discutia cu matusa nu-i nimic grav, faptul ca ea l-a certat de fata cu matusa , a vrut doar sa se dea mare , sa faca pe grozava,,,,,,,,,sunt multe de discutat pe acest aspect , dar eu tre sa merg la ORL ca m-am lipit de o otita , daca de un barbat nu am reusit
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă