Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (217/389) > >>

steliana:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 24 Iunie 2011, 09:20 --- Toti ingerii au fost creati de Dumnezeu. Iar unii dintre ei au fost izgoniti din ceruri pentru nesupunere si rebeliune.  Conform scrierilor religioase crestine si legendelor, Lucifer a fost initial un arhanghel, heruvim sau serafim. Pana cand mandria l-a impins la rebeliune impotriva Tatalui. A fost izgonit din Paradis, impreuna cu suita de ingeri care i-au fost complici. Si a venit pe pamant.

--- Terminare citat ---

aoleu! ce ma fac Lucisor? ???
mie imi plac dracii ... in draci! :D
si nu oricare!

optimus sum:

--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 11:17 ---el a procedat corect. pana termina iubita discutia, se topea inghetata, iar ei nu-i placea inghetata moale :(

--- Terminare citat ---
exact asta a fost si justificarea lui, pentru intreruperea discutiei...era inghetata la cornet , iar femeia vorbea si vorbea si vorbea... ;D

dl_prd:

--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 11:17 ---el a procedat corect. pana termina iubita discutia, se topea inghetata, iar ei nu-i placea inghetata moale :(

--- Terminare citat ---

Pe langa acest aspect moale , eu l-as fi certat nu ca m-a intrerupt ci ca nu m-a intrebat ce fel de inghetata doresc, pe bat ,cu ce arome, etc etc..........

silviu:
si musai inghetata sa fie platita de el, c-asa-i politicos ;D

dl_prd:

--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 11:29 ---si musai inghetata sa fie platita de el, c-asa-i politicos ;D

--- Terminare citat ---

pai ce l-am trimis eu sa cumpere inghetata? normal ca el a platit nu?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă