Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (215/389) > >>

dl_prd:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 24 Iunie 2011, 09:20 --- Toti ingerii au fost creati de Dumnezeu. Iar unii dintre ei au fost izgoniti din ceruri pentru nesupunere si rebeliune.  Conform scrierilor religioase crestine si legendelor, Lucifer a fost initial un arhanghel, heruvim sau serafim. Pana cand mandria l-a impins la rebeliune impotriva Tatalui. A fost izgonit din Paradis, impreuna cu suita de ingeri care i-au fost complici. Si a venit pe pamant.

--- Terminare citat ---

nu putea sa-l catapulteze pe alta planeta? tocmai pe pamant si-o gasit si el...... ;D

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Joi, 23 Iunie 2011, 22:20 ---ne-am intelege bine. am discuta despre Dumnezeu... chestii-socoteli ::)

--- Terminare citat ---
Mi-ar plăcea să discutăm despre subiecte care de care mai interesante, dar Silviu crezi că am mai avea noi timp de discuţii când răzbelul este în toi?

silviu:
ai dreptate, cand razbelul asta e in plina desfasurare, nu e nevoie de cuvinte... ne ajunge o seara instelata, un zambet cald si o orchestra apropiata :) stii cantecul?

optimus sum:

--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 10:05 ---ai dreptate, cand razbelul asta e in plina desfasurare, nu e nevoie de cuvinte... ne ajunge o seara instelata, un zambet cald si o orchestra apropiata :) stii cantecul?

--- Terminare citat ---
asta imi suna a "pactizare cu inamicul"... >:(
In pat cu dusmanul ? :-[

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Iunie 2011, 10:05 ---ai dreptate, cand razbelul asta e in plina desfasurare, nu e nevoie de cuvinte... ne ajunge o seara instelata, un zambet cald si o orchestra apropiata :) stii cantecul?

--- Terminare citat ---
Silviu, nu stiu cântecul, asa că te rog, cântă-mi mai departe...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă