Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (216/389) > >>

luciamanta:

--- Citat din: optimus sum din Vineri, 24 Iunie 2011, 10:36 ---asta imi suna a "pactizare cu inamicul"... >:(
In pat cu dusmanul ? :-[

--- Terminare citat ---
Optimus, duşmanul trebuie ţinut aproape, foarte aproape...

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 24 Iunie 2011, 10:44 ---Optimus, duşmanul trebuie ţinut aproape, foarte aproape...

--- Terminare citat ---
bine zis/scris! ;D

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 24 Iunie 2011, 10:43 ---Silviu, nu stiu cântecul, asa că te rog, cântă-mi mai departe...

--- Terminare citat ---
o las pe luminita dobrescu :)

optimus sum:
tema de discutii...
protagonisti:
sa presupunem ca exista doi indragostiti , care se respecta , se iubesc , se inteleg, etc...totul bine si frumos
sau si mai bine , sa luam cazul unei familii fericite...
decorul:
o intalnire de familie , la o bere, la un restaurant, unde au venit rude din partea Ei... El se invarte pe acolo pe langa ei, facand diverse oficii, incercand sa-si faca sotia sa se simta confortabil...
actiune controversata pentru analiza:
El se duce sa cumpere inghetata, Ea discuta cu matusa ei...
El ii cumpara inghetata si ei, vine la masa si o intrerupe o secunda sa o intrebe care dintre inghetate o doreste...
Ea incepe sa-l certe ca o intrerupe din conversatie cu matusa, si ca este nepoliticos, chiar de fata cu mesenii...
El considera ca cel mai important este partenerul si te poate intrerupe dintr-o conversatie, Ea considera ca partenerul trebuie sa stea sa astepte pana termina Ea discutia si apoi sa spuna ce doreste...
comentarii ?

optimus sum:
pararea mea este ca omul a gresit poate sau mai bine zis a avut o scapare neeleganta , dar totusi , cred ca partenerul de viata are prioritate in fata oricui daca se adreseaza sotului/sotiei...

silviu:
el a procedat corect. pana termina iubita discutia, se topea inghetata, iar ei nu-i placea inghetata moale :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă