Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
Saturnianul:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 31 Octombrie 2011, 09:38 ---Mama si acum imi mai zice Hai, culca-te, ca s-a facut noapte!
--- Terminare citat ---
Pai acu se face noapte la 6 :o
silviu:
se culca odata cu gainile ;D
Mari_a:
Nu, dragilor, acum sunt majora :P
Cu gainile nu, cu cocosii! ;) :P
Off, iar off. Topic! :-[
Magdalena_:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 31 Octombrie 2011, 09:38 ---Pai si eu stingeam lumina si citeam. Uneori si cu plapuma-n cap! ::) Ca ai mei aveau un fix: sa nu pierzi noptile, noaptea-i facuta sa dormim. Mama si acum imi mai zice Hai, culca-te, ca s-a facut noapte! Imi luasem o veioza de carte (pentru ingineri - explicatie cu cuvintele mele: o palariuta neagra de ebonita, fixata cu un cadru de sarma zincata pe un beculet E14 de 25W, un fasung pus pe un carlig ca de rufe dar mai maricel, un cablu cu intrerupator pe el, terminat cu un stecher - daca nu s-a inteles, o sa-i fac o poza sa o pun aici. Ca o mai am si acum!). Dar poate fata citea la lumanare, ca e mai romantic!
Oooof, inginerii astia ! Atat de prozaici ! :P
--- Terminare citat ---
cunosc veioza cu pricina, eu inca o mai am, desi are un piciorus de prindere rupt, tot mai sta agatata. mmm.......ce vremuri....
valaura11:
Draga Gigi! Ai postat pe forum melodia croata, Zora Bila, vreau sa cred ca in special pentru cei melancolici dupa M-rea Adriatica si numeroasele insule superbe. Ai reusit, felicitari! Ma uit la pozele de asta vara pe fondul melodiei si parca retraiesc momentele acelea mai intens. Ai facut o treaba tare buna cel putin in ceea ce ma priveste. Iti doresc pe mai departe cat mai multe idei tot atat de "tari" ca si pana acum si bafta in tot ceea ce faci pentru SC si in viata de familie!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă