Arhiva > Arhiva

ZEN

<< < (20/78) > >>

fortuna777:

--- Citat din: janeta din Joi, 26 Mai 2011, 22:24 ---
forti , draga mea , atat de multe am citit , am ascultat si mi s-a predat despre cum trebuie sa faci ca sa-ti fie bine ...si toate mi s-au parut ca se pliaza perfect pe gandirea mea , pana in momentul in care chiar am avut nevoie sa aplic cele invatate .
atunci a aparut neplacuta surpriza : nimic nu a functionat si tot ce credeam ca reprezinta solutie salvatoare s-a dus pe apa sambetei . din pacate...

--- Terminare citat ---

stiu janeta, asa mi s-a intamplat si mie...cu totii ne pricepem la teorie, sa dam sfaturi care mai de care, dar din pacate noi suntem repetenti...cand vine vorba sa aplicam ceea ce stim, nimic nu mai functioneaza...

mi-e tare drag de tine janeta, iti citesc mesajele cu mare placere, asa ca te rog nu mai fi trista...orice te-a suparat azi, maine va fi trecut si nu va mai conta :)

janeta:

--- Citat ---Toata nefericirea umana provine din a NU accepta realitatea asa cum este."  Buddha
--- Terminare citat ---

jul , nu vrei sa-l rogi tu pe domnul Buddha sa treaca pe la mine sa stam putin de vorba ?

--- Citat ---mi-e tare drag de tine janeta, iti citesc mesajele cu mare placere, asa ca te rog nu mai fi trista...orice te-a suparat azi, maine va fi trecut si nu va mai conta Smiley
--- Terminare citat ---

multam , forti , pentru incercare :P

micaela:
domnul Buda mediteaza, probabil la buda, ca majoritatea barbatilor.  :)

iulia17:

i-as spune dar tare mi-e ca nu ajuta.
nu vreau sa pun paie unde nu trebuie, dar eu cred ca toate starile noastre, si astea zen despre care ne educa Opt, si alea non-zen sunt normale. eu una nu ma lupt cu ele. le las sa curga prin mine ca au si ele rolul lor. ma lupt pe urma sa nu le dau prioritate in viata mea ca ocupa mult spatiu.

micaela:
da, Jul, sunt psihofage.  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă