Arhiva > Arhiva
ZEN
fortuna777:
cred ca as simt ca sunt vii si ca traiesc :)...sau poate vor sa plateasca niste pacate si se autoflageleaza
micaela:
sau poate iubesc impotriva ratiunii, pe cine nu trebuie, ca am exemplu proxim.
janeta:
--- Citat ---mportant este sa nu de atasezi de nimic...cand iti doresti ceva mult de tot si doresti sa pastrezi pt mult timp acel lucru, apare si frica sa nu-l pierzi...acceptand ca acel lucru este absolut trecator si acceptand ceea ce ti se intampla in fiecare zi, reduci dorintele si totodata frica si nefericirea de a pierde acel lucru....nu trebuie sa traiesti in trecut..." cu fiecare zi traita in trecut, mai mori cate putin..."...am auzit chestia asta intr-un film...inceputul de Alzheimer ma impiedica sa-mi amintesc ce film. Cheesy..si apoi nu uita ce spune Nichita " cand iti rasare soarele in fata, intoarce-te brusc caci el iti rasare defapt in spate" Wink
--- Terminare citat ---
forti , draga mea , atat de multe am citit , am ascultat si mi s-a predat despre cum trebuie sa faci ca sa-ti fie bine ...si toate mi s-au parut ca se pliaza perfect pe gandirea mea , pana in momentul in care chiar am avut nevoie sa aplic cele invatate .
atunci a aparut neplacuta surpriza : nimic nu a functionat si tot ce credeam ca reprezinta solutie salvatoare s-a dus pe apa sambetei . din pacate...
micaela:
--- Citat din: fortuna777 din Joi, 26 Mai 2011, 22:16 ---
--- Citat din: optimus sum din Joi, 26 Mai 2011, 22:02 ---- exista oameni, situatii sau intamplari care ne trag inspre trecut. daca stai cu fata la trecut, nu poti vedea ca in spatele tau e viitorul. poate fi orice out there - depinde de tine sa alegi: ma agat mereu de ce a fost in trecut? sau decizi sa stai pe loc (prin asta nu iti traiesti nici prezentul!) si nu mergi mai departe?
--- Terminare citat ---
important este sa nu de atasezi de nimic...cand iti doresti ceva mult de tot si doresti sa pastrezi pt mult timp acel lucru, apare si frica sa nu-l pierzi...acceptand ca acel lucru este absolut trecator si acceptand ceea ce ti se intampla in fiecare zi, reduci dorintele si totodata frica si nefericirea de a pierde acel lucru....nu trebuie sa traiesti in trecut..." cu fiecare zi traita in trecut, mai mori cate putin..."...am auzit chestia asta intr-un film...inceputul de Alzheimer ma impiedica sa-mi amintesc ce film. :D..si apoi nu uita ce spune Nichita " cand iti rasare soarele in fata, intoarce-te brusc caci el iti rasare defapt in spate" ;)
--- Terminare citat ---
da, asa e....atasamentul si dorinta de a controla cursul evenimentelor sunt sursa suferintei...schimbarea este cuvantul de ordine al existentei iar oi vrem, mereu,sa pastram ceea ce ne place, ceea ce iubim....acceptarea schimbarii e esentiala.
iulia17:
"Toata nefericirea umana provine din a NU accepta realitatea asa cum este." Buddha
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă