Arhiva > Arhiva
ZEN
optimus sum:
aveti un raspuns zen in topicul stelianei ...nu ma mai repet...
steliana:
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 25 Mai 2011, 21:06 ---foarte, foarte, foarte mishto. bravo Jul. la fix.
Sum, fii samurai. :P
--- Terminare citat ---
micaela...in principiu, samuraii nu erau decat niste mercenari, luptatori care vietuiau pe o feuda, o aparau de clanuri rivale cu sabia si stiinta de a lupta. aveau un cod de comportament , bushido, si renumele ca devotamentul si onoarea sunt valori supreme in casta lor...de admirat intradevar, dar in esenta, nu erau decat unelte in mana cuiva, nu ? asa ma vezi tu pe mine ? o unealta ? ;D ;D ;D ;D ;D
micaela:
daca ai fi un fierastrau mic, electric, n-ar fi tocmai rau, ca-mi doresc. :D :D
stiu, sum, dar ma refeream la "filosofia" acelui samurai intelept care spunea cam ce cred si eu, ca injuriile aduc dezonoare celui care le rosteste nu celui catre care se indreapta.
si-ar mai fi una (nush' formula exacta) "cand cineva te dusmaneste / jigneste, aparent fara motiv, e foarte probabil ca tu ai niste merite de care nu se bucura". ;)
optimus sum:
uneltele sunt de mai multe feluri micaela...unele te ajuta , altele te ranesc, altele aduc placere...
am inteles perfect ce ai vrut sa spui tu , dar tu ai inteles ce am vrut sa spun eu ? ;D ;D ;D ;D
cateodata esti asa simpla si cateodata asa complicata...ufff ma zapacesti...
cuvintele sunt niste unelte micaela...ca si ciocanul; daca nu esti atent cu ele te pot rani...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă