Arhiva > Arhiva

ZEN

<< < (10/78) > >>

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Marți, 24 Mai 2011, 22:16 ---surpriza e ca totul e (de la) Dumnezeu; si ceea ce conventional numim bine si ceea ce conventional numim rau. Universul pare-se nu cunoaste cele doua notiuni. e informatie si energie. de aceea e important ce infrmatie emitem si cu ce intensitate (energie). daca enuntu/informatia e in forma pozitiva, raspunsul va fi la fel.

--- Terminare citat ---
mica draga ...nu stiu daca exista bine si rau , sau rece si cald, sau lumina si intuneric... am mai postat undeva parerea mea despre asta ...
eu cred ca nu exista frig si caldura ; exista doar caldura...frigul nu este altceva decat absenta caldurii...
eu cred ca nu exista lumina si intuneric; exista doar lumina, frigul nu este decat absenta luminii...
eu cred ca nu exista bine si rau ; binele vine de la dumne zeu, atunci raul nu poate fi to de acolo ...nu ?
ma gandesc ca daca binele este de la dumnezeu atunci raul nu este decat absenta binelui... nu ?
Raul nu este decat absenta lui Dumnezeu, nu este dat de dumnezeu...

iulia17:

ok. zen in sus si zen in jos. cum ajungem la zen ?

pe_jumate:
cred ca ai dreptate, @fortuna..
eu am fost acum ceva timp foarte bolnava, dupa ce, cativa ani buni, de fapt zeci de ani, am considerat ca trebuie sa lupti cu toti ca sa invingi si sa ajungi si ca oamenii lipsiti de ambitie in cariera sunt niste neadaptati..

acum, dupa boala si suferinta, consider cariera ambitioasa si sacrificiile asociate ei un simplu joc inutil pentru oameni trufasi care nu inteleg ce e important in viata.. :)

optimus sum:

--- Citat din: iulia17 din Marți, 24 Mai 2011, 22:30 ---
ok. zen in sus si zen in jos. cum ajungem la zen ?

--- Terminare citat ---
tu vrei sa sari gardul ? nu ai citit tot ...
:) zen nu este o stare , este o cale ...

steliana:
in ZEN, se practica respiratia flacarii?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă