Arhiva > Arhiva

ZEN

<< < (26/78) > >>

micaela:
m-a suparat ca traim imtr-o lume trista si ca atunci cand aveam nevoie sa nei zambeasca cineva nu am gasit decat fete triste si ingandurate...
atunci, prietene opti, tu de ce afisezi, de asemenea, o fata posomorata si blazata, de nu mi-a venit sa cred ca individu' neparticipativ din realitate este unul si acelasi cu personajul comunicativ de pe forum? pai ce, noi ceilalti n-avem si noi nevoie de un zambet, acolo, de o atitudine amicala?  :P

steliana:
mica ...
foarte putini oameni se rezuma la faptul ca o fapta sau doar niste cuvinte pot avea valoare. valoare poate avea doar ceea ce traiesti cu adevarat. iar prin felul cum iti traiesti viata, inseamna tot ceea ce ai trait pana la acel moment cand il constientizezi. cand eu, ma pot armoniza cu constiinta ... supraconstiinta releva realitatea

asa cum am spus ... viata mi-a oferit partea cea mai frumoasa,frumoasa, frumoasa, astfel incat m-am trezit cu intrebarea lui sumi ... dar tu ce cauti pe acest forum?
revenind la subiect ... care face parte din subiect ...

calea ... gandurile ... drumurile ... intamplarile ... mesajle ... viziunea ... salutul ... neprevazutul ... o soapta, o vorba, un gest ... un ceva decat altceva ... o privire ...etc
nu pot face decat sa ne putem identifica "grupul" apartenet...

silviu:

--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 28 Mai 2011, 13:33 ---taaare mi-as dori sa ma joc ...

--- Terminare citat ---
de-a ce?

iulia17:

fortuna777:
"Ocoleste obstacolele, nu le infrunta.
 Nu te stradui sa invingi.
Asteapta momentul potrivit."

"A incerca sa intelegi este ca si cum ai vrea sa vezi prin apa tulburata. Fii linistit si lasa apa sa se limpezeasca. Ramai calm, pana cand vine vremea sa actionezi."

"Inteleptul iese in evidenta,
deoarece se vede pe sine ca pe o parte din intreg.
Straluceste,
deoarece nu vrea sa impresioneze.
Implineste fapte marete,
pentru ca nu cauta recunoastere.
Intelepciunea lui este cuprinsa in ceea ce este,
nu in opiniile sale.
El refuza sa infrunte pe cineva,
asa ca nimeni nu il infrunta."
                      (Lao Zi)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare