Arhiva > Arhiva

ZEN

<< < (22/78) > >>

steliana:
de acord!
si te admir, pentru ca stii sa recunosti!

niciodata nu este timpul pierdut sa ne putem (re)cunoaste!

este valabil pentru toti cei care nu au avut timp sa ... se priveasca ...
daca singuratatea a oferit - pentru unii - lacrimi
pentru altii ... Universul s-a aratat in fiecare ZI! - ii multumesc ca am fost dintre cei alesi

totul tine de ceea ce, ne tine! atata timp cat nu putem privi in noi ... nimic nu exista fara noi ...

optimus sum:
pentru cine stie sa inteleaga...

optimus sum:
cel mai important cuvant al lumii acum este "fuck" !

optimus sum:
 Ma uit in metrou , pe strada , oriunde , un furnicar; fiecare furnicuta merge grabita , la serviciu, la cumparaturi, la scoala, la o treaba a lor a fiecaruia ...ai crede ca fiecare stie exact ce are de facut , ce urmeaza sa faca , ce planuri de viitor are pe agenda...Si totusi..

Crezi asta pana le prinzi privirea...

Doamne, cata dezamagire vad in ochii care ma privesc in gol, fara sentimente , sec si uscat... Pe fetele lor este sters de mult zambetul si locul lui l-au luat cutele din jurul gurii, cearcanele negre de boala...
 Calatorie prin viata , fara un scop , fara o directie , fara un vis ...
O vad din ce in ce mai mult in jurul meu... O simt in privirile dezamagite , triste si tampe ale oamenilor din jurul meu.
Uitativa in ochii copiilor, veti vedea ca si ele sunt mai mult triste, copilaria nu mai este copilarie...uitati-va la tristetea copiilor vostri si vedeti care este viitorul umanitatii nostre...

Ma doare pe dinlauntru si-mi vine sa urlu ca un caine nebun la luna... unde mergem ? unde ne duc? ca mieii la taiere...
Cum sa fac , ce sa fac , un gand ma zoreste si ma inhiba totodata...
 Ma simt ca un parinte care asista neputincios cand cineva ii bate copilul...
 Doare !

carmentoma:
    Nu vreau sa crezi ca iar am mania contrazicerii, dar eu cred ca tu vezi mai mult cu ochii sufletului! Esti, se pare, de ceva timp intr-o pasa proasta si refuzi sa vezi si frumusetile din jur! Eu, spre exemplu, am o placere deosebita sa privesc din mijloacele de transport in comun la florariile de la fiecare colt de strada, care fac risipa de culori, la cladirile interesante, la parcurile inverzite, la cerul albastru si in general la tot ce imi poate bucura retina si inima! Si mai vad si tineri indragostiti, galagiosi si fara griji, copii zburdalnici si jucausi sau animalutze haioase! Educa-ti privirea sa se intoarca spre asa ceva! Insoreste-ti inima tu insuti , in primul rand, sa ti-o poata insori si cei din jur! Incearca! Cine stie! Daca la mine merge, de ce n-ar merge si la tine!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă