Autor Subiect: Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011  (Citit de 131642 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011
« Răspuns #525 : Duminică, 05 Iunie 2011, 21:08 »
Multumesc Gigi, pentru cuvintele frumoase.

Multumesc tuturor participantilor care au avut incredere in mine, cu toata nota de mister care a dat un plus de farmec acestei intalniri.
Multumesc si ma inclin cu toata dragostea si recunostinta, in fata celor care au venit tocmai de la Alba, Braila, Galati, Calarasi, Pitesti,Sibiu ...
Va multumesc dragi prieteni, pentru felul cum ati stiut sa primiti bucuria revederii; pentru felul cum ati amplificat gandul si viziunea, pe care le ordonasem acestei intalniri; pentru ca nici nu se facuse Ziua plecarii iar voi doreati o alta intalnire; pentru manifestarea voastra sincera si permanent evidenta.

Felicitari din toata inima, frumosi si inimosi participanti!
Va sarut si va imbratisez cu drag, asa cum o fac de fiecare data! :-*

nihil sine deo

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #526 : Duminică, 05 Iunie 2011, 21:34 »
alo , alo ... nu va luati dupa cele povestite de cei care au postat inaintea mea...
 nu stiu ce le-o fi placut lor acolo ( floricele pe campii , alea , alea ), dar eu nu sunt deloc la fel de entuziasmata ca ele . ce mare chestie sa iesi la iarba verde si sa ti se scuture florile de iasomie ( si de soc ) in cap ? sa dansezi descult ( sau nu ) , una-doua sa mananci pentru ca , deh , bautul de sucuri , bere si vin nu merge pe stomacul gol ( iar de la aerul ala parca mai tot timpul simti ca trebuie sa rontai ceva , ceea ce  desigur , nu face deloc bine la silueta ) . si mai era ceva , aperol ii zice , un cocktail (pregatit de admin doar ca sa ne faca rau ) pe care nu vi-l recomand deloc  pentru ca da dependenta .

dulciuri ? noroc cu tortul lui opti si niste biscuitei adusi de nu stiu cine, din care toata lumea manca pe rupte numai eu nu pentru ca nu aveau deloc gust de misugei cu lapte .

volei , badminton , canasta...ei na , asta puteam vedea si la televizor pe programele sportive sau pe net la jocuri on line .

muzica ? cum sa pot spune ca mi-a placut cand au fost toate felurile de muzica numai manele nu ? adica sa nu ai tu acolo un vali vijelie sau un copil minune ? nu , nici muzica nu mi-a placut :(

ei da , unii ar spune ca la karaoke a fost placut ... de ce ar fi fost placut cand am ramas cu febra musculara la corzile vocale ?
bine , ca sa o spun pe aia dreapta febra musculara am facut de la degetul mare de la picior pana-n sprancene pentru ca am fost obligata sa dansez ca sa nu se spuna despre mine ca sunt o baba ruginita ( coloana mea ar avea , totusi , ceva de spus despre asta ).

si ce daca sambata petrecerea s-a terminat pe la 2,30 am ? asta inseamna ca suntem insomniaci nu ca nu ne induram sa plecam la culcare .

deci , nimic spectaculos , dragii mei .

a , ceva tot mi-a placut :pestii la gratar prinsi de admin in lac  ;D

asa ca nu am prea mari motive sa le multumesc stelianei , admin si opti pentru cum s-au straduit sa organizeze weekend-ul asta pentru ca , in concluzie , am ajuns azi acasa cu burta prea plina ( de la ciorba aia de vacuta mi se trage ) , cu muschii facuti zob de la ruperea in figuri pe ringurile de dans improvizate pe pajiste ori pe terasa , cu vocea gajaita de la karaoke si plina de regrete... ca totul a tinut doar atat de putin  :D :D :D

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #527 : Duminică, 05 Iunie 2011, 21:42 »
steliana, cand repetam figura?
apropos optimus, LA MULTI ANI!
iar voua, celorlalti, abia astept sa va revad. pe toti!

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #528 : Duminică, 05 Iunie 2011, 22:20 »

aaaa, e ziua lui Opt?? la multi ani, multi bani, multi fani

si un cadou:

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #529 : Duminică, 05 Iunie 2011, 22:21 »

bag seama ca voi erati cam ne-distrati demult
daca v-ati distrat asa de bine, de ce nu faceti asta cu regularitate, sa zicem o data pe luna uichendul vesel?

Offline bety

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
« Răspuns #530 : Duminică, 05 Iunie 2011, 22:33 »
     MEGAPETRECERE,superrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!Am reusit sa trimitem ploaia la Bucuresti, NU STIU DE LA CE? DE LA BUCURIA REVEDERII,DE LA ORGANIZAREA PERFECTA,DE LA MUZICA,DANS SAU APEROLUL  lui GIGI,de la tot am facut febra peste tot,reflexoterpie in iarba,distractie maxima,(nici nu mai multumesc organizatorilor ca au facut-o cei de mai sus)  FELICITARI!!!!

o saptamana minunata tuturor!

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #531 : Duminică, 05 Iunie 2011, 22:35 »
cred ca sunteti grozavi cu totii si niste oameni minunati :)
nu pot sa nu ma intreb ce rasunet ar avea o asa iesire in aerul proaspat de la poalele muntelui Ceahlaul ??? ;)nici nu banuiti cum se aude ecoul acolo :D... Cheile Bicazului s-ar  bucura sa va incuie putin pe drumurile lor intortocheate, iar frumusetea Lacului Rosu cred ca v-ar bucura si mai mult inimile vesele :D

asta se vrea a fi o intrebare adresata administratorului ;)... oare e posibil sa organizati ceva asemanator si in frumoasa si pitoreasca zona despre care v-am vorbit? :)

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #532 : Duminică, 05 Iunie 2011, 23:52 »
am uitat de filmulet...poate asta va convinge :)

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/odU6hA1jA2I?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #533 : Luni, 06 Iunie 2011, 00:17 »
Nu am cuvinte sa va multumesc tuturor pentru farama de suflet care mi-ati daruit-o in aceasta evadare din cotidian...
cu voi , in locul in care ne-am intalnit, ma simt mai OM...  si este destul de rar in ziua de azi sa mai "traiesti" cu adevarat.. multumesc Stelianei , multumesc lui Gigi, multumesc tuturor ca m-ati facut sa redevin copil , macar si pentru cateva ore ...
Am vazut in jurul meu doar copiii din voi , fara necazurile pe care le avem fiecare , fara griji, fara ura sau rautati... asta as vrea sa fie viata fiecaruia dintre noi in fiecare zi ...

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #534 : Luni, 06 Iunie 2011, 07:28 »

Ce ma fac, acum imi vine
Sa vorbesc numa in rime!!!!

Hai trezirea din visare
Vreti impozit si mai mare?!?

Chef, antren si voie buna
Mai pastrati o saptamina.

Ca merem in Maramu
1, 2, 3…acusi acu

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #535 : Luni, 06 Iunie 2011, 07:45 »
Aperolul a fost adus de Zinutz,  "Cleopatra" noastra, asta in amintirea zilelor petrecute in actiunea din Viena. Acest coctail de vara a fost declarat ca bautura oficiala a excursiei noastre de acum un an....Ieri am fost de vina, doar cu prepararea. Si pt ca am promis reteta, o postez acum la "Reteta zilei".

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #536 : Luni, 06 Iunie 2011, 08:10 »
Fortuna777, iti raspund in legatura cu propunerea ta pt o excursie in Ceahlau. Ca si actiuni in tara, anul acesta au se organizeze:
- Maramuresul - plecam joi acolo
- Transfagarasanul, apropo sunt destul de multi care au zis ca vin, dar nu sunt inscrisi, va rog pe cei care doriti sa participati sa va inscrieti la "Vacantele Singles Camp"
- Retezatul - excursia mutata din cauza vremii - am sa va comunic data in care o sa se desfasoare
- Delta - data din catalog - aici la fel, va puteti deja inscrie, m-ar ajuta pt aprecierea numarului de camere pe care sa-l rezerv
- Cheile Nerei - am sa o reiau ca propunere, este pacat sa nu se faca aceasta excursie
- Sighisoara - actiune de catalog
Am sa propun suplimentar Ceahlaul, cei care au fost anul trecut, au fost foarte incantati de ce au vazut acolo.

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #537 : Luni, 06 Iunie 2011, 09:23 »
Am sa propun suplimentar Ceahlaul, cei care au fost anul trecut, au fost foarte incantati de ce au vazut acolo.

Multumesc....cand va fi posibil, va puteti baza pe sprijinul meu din zona

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #538 : Luni, 06 Iunie 2011, 09:27 »
Super am notat, deschid topic-ul, insotit cu informatia disponibilitatii tale de a ne indruma, fortuna777.

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #539 : Luni, 06 Iunie 2011, 12:27 »
Uffff....am revenit la rutina zilnica. In timp ce-mi beam cafeluta pe fuga...cautam cu gandul verdele...pomii...pasarelele...muzica.....oamenii frumosi...oala de inox cu cafeluta clocotind..forfota din zona bucatariei in care aveau sa se pregeteasca bucatele micului dejun......mda, ce-i frumos se termina repede.Nu am cuvinte sa exprim exact ceea ce am simtit(au facut-o adliteram ceilalti inaintea mea)...dar simplu pot spune doar atat: minunat, felicitari tuturor pentru :organizare, participare, veselie, antren, joc., cantec....MAI VREAAAAAAUUUUUU...bucuria re(vederii) nu-mi mai incapea in suflet....:)