alo , alo ... nu va luati dupa cele povestite de cei care au postat inaintea mea...
nu stiu ce le-o fi placut lor acolo ( floricele pe campii , alea , alea ), dar eu nu sunt deloc la fel de entuziasmata ca ele . ce mare chestie sa iesi la iarba verde si sa ti se scuture florile de iasomie ( si de soc ) in cap ? sa dansezi descult ( sau nu ) , una-doua sa mananci pentru ca , deh , bautul de sucuri , bere si vin nu merge pe stomacul gol ( iar de la aerul ala parca mai tot timpul simti ca trebuie sa rontai ceva , ceea ce desigur , nu face deloc bine la silueta ) . si mai era ceva , aperol ii zice , un cocktail (pregatit de admin doar ca sa ne faca rau ) pe care nu vi-l recomand deloc pentru ca da dependenta .
dulciuri ? noroc cu tortul lui opti si niste biscuitei adusi de nu stiu cine, din care toata lumea manca pe rupte numai eu nu pentru ca nu aveau deloc gust de misugei cu lapte .
volei , badminton , canasta...ei na , asta puteam vedea si la televizor pe programele sportive sau pe net la jocuri on line .
muzica ? cum sa pot spune ca mi-a placut cand au fost toate felurile de muzica numai manele nu ? adica sa nu ai tu acolo un vali vijelie sau un copil minune ? nu , nici muzica nu mi-a placut

ei da , unii ar spune ca la karaoke a fost placut ... de ce ar fi fost placut cand am ramas cu febra musculara la corzile vocale ?
bine , ca sa o spun pe aia dreapta febra musculara am facut de la degetul mare de la picior pana-n sprancene pentru ca am fost obligata sa dansez ca sa nu se spuna despre mine ca sunt o baba ruginita ( coloana mea ar avea , totusi , ceva de spus despre asta ).
si ce daca sambata petrecerea s-a terminat pe la 2,30 am ? asta inseamna ca suntem insomniaci nu ca nu ne induram sa plecam la culcare .
deci , nimic spectaculos , dragii mei .
a , ceva tot mi-a placut :pestii la gratar prinsi de admin in lac

asa ca nu am prea mari motive sa le multumesc stelianei , admin si opti pentru cum s-au straduit sa organizeze weekend-ul asta pentru ca , in concluzie , am ajuns azi acasa cu burta prea plina ( de la ciorba aia de vacuta mi se trage ) , cu muschii facuti zob de la ruperea in figuri pe ringurile de dans improvizate pe pajiste ori pe terasa , cu vocea gajaita de la karaoke si plina de regrete... ca totul a tinut doar atat de putin