Autor Subiect: Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011  (Citit de 133576 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011
« Răspuns #510 : Sâmbătă, 04 Iunie 2011, 07:49 »
e o zi insorita si calda - tocmai buna pentru distractie si voie buna - sa aveti o zi frumoasa

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #511 : Sâmbătă, 04 Iunie 2011, 07:52 »
multumim Gabitza...pacat ca nu vei fi  fizic alaturi de noi....dar te aducem acolo cu gandul..:)...si tie un weekend minunat...

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #512 : Sâmbătă, 04 Iunie 2011, 21:57 »
cred ca se distreaza lumea la ora asta....sa aveti o seara instelata  :)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #513 : Sâmbătă, 04 Iunie 2011, 23:07 »
cred ca se distreaza lumea la ora asta....sa aveti o seara instelata  :)

Se distreaza din plin @adda. Acum cand scriu isi incearca vocile la karaoke :)
Nu e prea instelata seara dar nu ne pasa.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #514 : Sâmbătă, 04 Iunie 2011, 23:10 »
nu conteaza...important e ca va simtiti bine...
daca aud cumva voci...inseamna ca sunt de la voi  :D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #515 : Duminică, 05 Iunie 2011, 00:31 »

mai terminati cu risul si cintatul si mai incet cu galagia ca se aude pin la ploiesti!!!
si aveti grija de padure, protejati flora si fauna ca fac sesizare la protectia mediului !

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #516 : Duminică, 05 Iunie 2011, 16:05 »
   Pentru adunarea din acest week-end, -  o binecuvântată ieşire la iarbă verde organizată meticulos de Steliana - , se aşternuse o masă lungă pe terasa casei rustice si primitoare ...  Mesenii   au venit pe rând, unii din Brăila, Alba Iulia, Galaţi, Slatina, Ploieşti, iar alţii din Bucureşti, cei mai mulţi de fapt...   
    Steliana stătea in capul mesei, având in faţă toată aleasa adunare...
   Când  m-a întâmpinat Gigi plin de voie bună şi vigoare, mi s-a părut atat de familiar, de apropiat, încât am simţit că face parte din familia mea....  Mai târziu si-a făcut apariţia şi Samiza, o persoană luminoasă, generoasă, prietenoasă, caldă şi surâzătare...
   A fost un lucru grozav sa ne intalnim in numar asa de mare... Fiecare a facut ceea ce a vrut... S-a făcut plajă, s-a dansat, s-a  jucat badminton, volei, fotbal, s-a si pescuit.... Au fost multe momente umoristice, indedite, nici nu stiti ce ati pierdut dragilor...   
  Unii au muncit şi au pregătit meticulos fel de fel de bunătăţi spre deliciul nostru, al tuturor...Pe seara am avut parte si de karaoke datorită lui Radu si Optimus...
    Principala surpriza a serii de sambata, pusa la cale de ingenioasa Steliana, a fost spectacolul oferit cu mult talent si daruire de artistul si cântăretul de muzică folk, Puiu Creţu.  Acest artist  a readus in inimele noastre, atmosfera traită candva pe vremea Cenaclului Flacara... Stop de timp pentru mine...
   Desi durerile lombare nu mi-au dat pace, m-am bucurat totusi de o privelişte colorată în verde crud, în acea nuanţa delicată a frunzelor incă nearse de soare.  M-am bucurat de soare, de pomii infloriti, de compania mai mult decât plăcuta a participanţilor, de prezenta jucausa a lui Bibi...

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #517 : Duminică, 05 Iunie 2011, 18:19 »
felicitari organizatorilor si participantilor.... :D se pare ca a fost un week-end reusit  :D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #518 : Duminică, 05 Iunie 2011, 18:55 »
   Tot aici, in cadrul acestui topic destinat week-end-ului campenesc o sa multumesc Samizei si lui Gigi pentru participarea si implicarea lor indispensabilă, pentru momentele oferite în decursul acestui week-end, pentru preafrumosul şi preaplinul din sufletul lor, pentru geniala idee a înfiinţării comunităţii SC, pentru ideea de "împreună" respectând în acelaşi timp liberul arbitru...
  Multumesc Stelianei pentru bucuria pe care o dăruieşte tuturor, pentru energia ei inepuizabilă, pentru organizarea reuşită a acestui week-end, pentru entuziasmul ei neprefăcut...

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #519 : Duminică, 05 Iunie 2011, 19:18 »
buna seara la toata lumea!
cu ”pansele” proaspete in fata ochilor si in minte.. o iau pe rand incercand sa comentez splendoarea in iarba, din acest week end, in valoare absoluta, cat o vacanta intreaga..

1. locatie exceptionala, cu iasomie inflorita si iarba proaspat cosita special pentru calcaieshele noastre de domnisori de la oras .. si nu in ultimul rand, perfecta pentru descarcat diversele energii negative intru o reimpreunare cu natura :D .. asa ca, jos bocanceii de firma si hai la simtit glia cu senzorii plantari.. faina de tot senzatie!!
2. atmosfera .. degajata, rasunatoare (se pare ca ne-au auzit si cei de prin imprejurimi, @iulia17, ai ghicit ;)!) si cat de naturala s-a putut ..  lumea s-a simtit libera sa plasmuiasca, in iarba, orice splendoare ar fi cerut clipa (hora, stat in cap, roata mare, brasoveanca, dansul pinguinului, dans tribal, dans modern, dans de salon, dans vebal, dans...  dans.. dans..)
3. ospatul.. daca @admin si @steliana s-au ocupat de aprovizionare, mai e nevoie de vreun comentariu??!! @admin a fixat cantitati pantagruelesti, conducerea exigenta a @stelianei a aprobat acele cantitati, asa ca simtitorii de glie n-au avut decat sa se lupte cu fripturile, micii, carnaciorii, salatele si bauturile.. ei, si dupa doua-paishpe paharutze, cand au inceput sentimentele sa se clarificeee... sa sa mi te tii conversatii stiintifice de specialitate !  :-*
din punctul meu de vedere, acest week-end a fost o izbanda absoluta a noastra asupra noastra insine, in apararea reintregirii unitatii om-natura, cu picioarele pe glie si cu inimile printre stele si @stelute! :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #520 : Duminică, 05 Iunie 2011, 19:41 »
fetelor, bravo pentru povestioarele voastre haioase - se vede ca v-ati incarcat bio-bateriile personale si ati petrecut grozav  :D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #521 : Duminică, 05 Iunie 2011, 20:03 »
bun gasit, dragii mei!

ma fac ceva mai confortabila si vin la sueta cu voi ;)
am o febraaa ... ca abia reusesc sa scriu. dar tot va povestesc cate ceva

revin! :D
nihil sine deo

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #522 : Duminică, 05 Iunie 2011, 20:33 »
Acum am ajuns si eu in Sibiu. Ii multumesc Taniei ca a carat pana aici un (semi)adormit in slapi si i-a suportat sforaiturile....
A fost o actiune excelenta, loc potrivit, izolat, incomjurat doar de natura, racoare, umbrar natural. Felicitari Steliana, organizarea a fost foarte buna, incepand cu alegerea locatiei, mediatizare, comunicare, surprize....
Radu, esti un super DJ si sa stii ca nu este ceva gratuit sau asa de convenienta. Mi-a placut tare mult muzica, intratata incat sambata pe la 2.00 desi eram cu picioarele praf, nu ma puteam abtine sa nu dansez.... Surpriza cu Puiu Cretu excelenta, unul dintre momentele super ale acestor zile. Tanti bucatareasa - superlativ pt ciorba de vitel acra. Mi-a facut placere sa-i cunosc pe cei noi si pe cei pe care pana acum nu-i intalnisem. S-au strans acum in SC atatia oameni de calitate, chiar doi dintre membri vechi remarcau acest lucru. Va puteti da seama incantarea pe care o poate avea un om cand stie ca a reusit sa conecteze si sa stranga intr-un grup astfel de oameni in conditii de interelationare.  Francesca, multumesc pentru timpuil pe care  mi l-ai acordat, ajutorul la contractul cu microbuzul de Maramures, apa rece cu care m-ai asteptat la autogara, seara de povesti de vineri....si pt branzeturile si painea pe care le-ai adus....Marcutza, Gigeldefier, superdisponibili amandoi, am stat cu ei si cu Francesca la cumparaturi, toata seara de vineri, pana am resusit sa umplem o dubita...Optimus, organizatorul din umbra, cel care mi-a strecurat ideea acestui week-end campenesc, un tip deosebit de pedant si de aplicat pe detalii. Impreuna cu Radu a reusit o logistica de sunet excelenta. Fetele de la karaoke, ne-au trecut prin toate genurile muzicale, cu exceptia operetei (asa cum sugerase in gluma rox2ana). Am intalnit pe multi dintre cei vechi, placerea revederii a fost una foarte mare, ma simt cu voi ca si cu prietenii pe care-i am de 30 ani...A trecut doar un an si jumatate de cand v-am cunoscut pe cativa dintre voi si am senzatia ca va stiu de o viata, atat de apropiati imi sunteti. As mai scrie, promit sa mai revin, dar vreau sa cobor in gradina, sa inchei doua zile de poveste, tot in natura...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #523 : Duminică, 05 Iunie 2011, 20:56 »
fiindca de buni naratori nu ducem lipsa, e evident, si fiindca sunt franta dupa noaptea-dimineata de karaoke si dantuiala, o sa fiu foarte concisa: a fost superb!
am mai spus eu pe undeva ca rubrica asta - "multumesc" - nu ma atrage foarte tare, caci ma duce cu gandul la epoca "multumesc din inima partidului" :D, insa  le multumesc cu toata onestitatea celor care au contribuit la reusita si bucuria acestei intalniri prelungite (care sunt multi si deja amintiti, in frunte cu Steliana).
Jul, te rog sa regreti cateva zile acest eveniment la care n-ai participat.  :P
Jeane, multumesc si tie din inima ca n-ai sforait cand in sfarsit ne-am culcat pe la 3 si juma'.  :D
Sper sa reiteram curand o iesire din aceasta (musai cu karaoke in care sa masacram tot ce se poate din muzica romaneasca si internationala  :D).
Oi mai zice si altadata ca tare mi-e somn.

P.S. Daca mesajul asta n-a ajuns pe forum, inseamna ca am adormit inainte de a-i da send.  :D :D

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #524 : Duminică, 05 Iunie 2011, 21:08 »
buna seara tuturor! am ajuns si eu acasa, fericita, multumita, cu bio-bateriile incarcate la maxim. Da, aveti ce regreta. petrecere de petrecere, ce mai, megapetrecere! sper ca dupa ce ne-am dat talentul la karaoke, pestii sa mai fie inca in lac, frunzele inca in pomi, si vietuitoarele padurii la locul lor.