Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011
janeta:
pai da , se tot duc si se intorc pe la cei
ce se iau de misugei... ( na , ca am comis-o . am citit prea mult postarile lui jul si s-a luat ) :D :D :D
micaela:
Jane, am facut experiment pe mail cu linkurile de le-am obtinut cu greu pe mediafire (m-am rugat asa, ca Jul, pe topicul multumesc) si astept feed-back sa-mi zici daca functionesc, sa stiu daca le trimit mai departe. ai cateva ipstaze pe care de-abia astept sa le lansez pe mapamond. ;D
micaela:
daca nu v-au placut misugeii ( mica , as avea vreo doua remarci de facut referitoare la ceea ce ai comentat vis-a-vis de misugei , dar cum te stiu o misandra s-ar putea sa -ti cada petalele si as regreta ) n-aveti decat sa mergeti cu jalba-n bat la steli pentru ca de la ea mi se trage propunerea de menu .
Jannette........(cenzurat) :P
steliana:
--- Citat din: micaela din Luni, 06 Iunie 2011, 22:47 ---vaaai, ce greseala grosiera...ce dezacord intre subiect si predicat. :-\
erata: emoticoane care sparg.
--- Terminare citat ---
conjunctii care sparg emoticoanele :P
steliana:
--- Citat din: micaela din Luni, 06 Iunie 2011, 23:03 --- daca nu v-au placut misugeii ( mica , as avea vreo doua remarci de facut referitoare la ceea ce ai comentat vis-a-vis de misugei , dar cum te stiu o misandra s-ar putea sa -ti cada petalele si as regreta ) n-aveti decat sa mergeti cu jalba-n bat la steli pentru ca de la ea mi se trage propunerea de menu .
Jannette........(cenzurat) :P
--- Terminare citat ---
solicit traducere >:(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă